a i jas bev preku fond pa mi dadoa dve sisenca suprefakt koi odma si gi plativ 3000den.prvoto go potrosiv,a od vtoroto izvlekov edna doza i celoto mi stoi taka
Дали имате листа што се ни следи со еден ваучер па да може да си ги побараме правата а не вака на маката печалат...срам да им е
А да не се ризикуа,во канта мојот отиде,кај пошле толку пари ќе се земи нов.Немој после мислата во тоа да ни биде
ја има листата на страната на фондот, истата ја потпишавме во клиниката првиот ден кога почнавме со терапија само ние потпишуваме и ништо не читаме.да потпишуваме дека сме ја зеле целата терапија а ни даваат колку што треба.за супрефактот сум сигурна дека се 2 шишенца и незнам зошто на дугите феминки им ги наплакаат?????инаку и мене ми остана од второто шишенце и секако заврши во канта како и се друго што ме посеќа на неуспехот.
A be neka bidne, so vaucer ili bez, samo da bidne. No moras da ni vetis deka i ponatamu ke ne nadgleduvas dure ne se iscistime site od temava, oti bez tebe, nisto nema da bide isto
Гледам јас тука, ама малку сум пуштила мозок на пасење затоа што ептен се напнував.. сите до една ќе се чистиме тоа 100%!
Јас денес пак ќе добијам оваулација чекајќи на клупата пред гак. Веке ќе пијам прегнил во 01:00 часот вечерта. Трајковски ми е на црната листа, ова е последнта "соработка" со него.