Zdravo Transferot mi e odlozen za dva meseci. Dadena mi e terapija kardiopirin 100 Ednas dnevno I vitamini , dali nekoj imal slicno iskustvo I kolku vreme treba da se pie kardiopirinot?
Исто и јас имам разлика во резултати за ФСХ декември 13 (биохемиска) јануари 18 (биохемиска) февруари 9 (ГАК. Пијам стандард витамини и сега за прв пат почнав со акупунктура. Дали е до тоа или некои резултати се неточни… прашалници еден куп
Jas minatata nedela se soociv so istoto za hormoni tret den I AMH I TSH. Sabajleto gi pravev vo 17h bev da gi zemam i koga vidov amh i tsh nelogicnI vednas gi povtoriv vo biotek kade.dobiv rezultati koi imaat smisla. Isvo I pred nekolku meseci mi se sluci so TSH takvi nelogicnosti od klinicka biohemija.
Go delam istoto mislenje za klinicka biohemija. Letoto ispituvav tsh mi bese 5. Vednas gi povtoriv vo tri razlicni labaratorii i bese vo trite 2. Shto znachi biohemija voopsto ne se ok reagensite.
Женски, едно прашање околу документите. За хормони пример, како е можно да бидат оригинални, а не копии, кога секогаш јас ги подигам резултатите од кај матичната, она ми ги принта. Да не ме вратат за нешто такво.
Земи ги од таму каде што ги испитуваше и обавезно барај потпис и печат да ти стават. Кажи им дека ти требаат за ивф ваучер.
Девојки, добивме ваучер!!! Многу сум среќна, морав да ви пишам Можеби е џабе радување ама, чекор по чекор, позитивно размислувам
Јас, сега во моментов. Прв пат пијам поголема доза на естрофем и приметив дека ми прават тегоби на желудникот