Ако сте со машки фактор не ти требаат инсеминации. Побарај си потврда од ивф докторот. Тој ќе ти даде препорака дека заради слабиот спермограм ќе се оди дирекно на ивф.
Mene mi transferraa eden 5 I eden osumkletocen embrion na 3 den I od tie dva embrioni edniot go izgubiv vo 6,7 ned od bremenosta a drugiot ostana I sega e 4 god ziva I zdrava devojka
Prv den ti e koga ti doshlo… Jas mislam od nedela vecer da si pocnes.. ama ako si u dilema prasaj ja sestrata
Брисеви последно кога правев околу декември платив околу 4200. Мене да, од гинеколог. Докторот за инвитро ми рече ако добијам после 15 часот, прв ден ми е утредента. Секогаш се водев според ова и за терапии и за проверка на хормони.
Фала многу, … не сум баш сигурна, бидејќи ако вечерва (19-20 часот) ја ставам првата инекција, нема да има ни 24 сати поминато од кога ми дојде, а треба да почнам од втор ден со инекции. Ќе почекам до утре сабалје и ќе се јавам во центарот и ќе прашам некоја од сестрите. Сепак фала многу на сите мислења и имајте убав ден… Поздрав