Според мене во ред се, ама сепак види со докторот. И јас сум во подготовка за ивф со низок амх 0,3 Со стимулации си? Ти посакувам успех
I jas ti posakuvam uspeh Dr rece deka se OK! So Gospod napred ke uspeeme da se izraduvame I nie. So stimulacija da od deneska pocnav na 11 sum na eho
Мојот доктор заради ниските резерви и за да не ги оптеретуваме јајниците ми предложи да одиме на природен циклус без стимулации
Dr e super I drugite sto rabotat tamu. Toa sto misli kazuva ne vrti levo desno da pravi filmovi. Posle 5 godini borba I odenje na razlicni mesta toj od edno eho otkri deka imam mnogu niska ovarijalna rezerva. Site pred nego ne vidoa problem. Covekot e strucen I pravi toa sto treba a drugoto e I Bozja volja.
Smokvi staviv vo maslinovo ama nema pominato 40 dena otkako gi staviv neznam dali moze pomalku otstojani da gi jadam
What?! Женски не трошете пари кај што може дануштедите. Матичниот гинрколог ќе ви земе ПАП однесете во Хистолаб 600ден, брисевите на микробиологија ке си ги однесете мислам 300ден беа.