Не се нормални, јас пред последниот трансфер мислев дека ми се сеуште валидни брисевите а излезе дека не се па немаше време да одам преку матичен и ги направив таму, кога видов колку ми наплатија се запрепастив а за папот не сум знаела дека може и во лабараторија да се носи, јас и кај амтичен кога го правам на приватно за побрзо да го добијам исто 1200 мкд ми наплаќаат.
Zavisi kolku e razviena. Poceten stadium na adenomioza imame site sto sme primale hormoni, moze i da ne ni kaze doktorot za da ne ne panici.
Za so nizok amh, preporacuvaat kratok protokol, ama generalno vo ovaa nasa rabota nema pravila. Znam mnogu so nizok amh sto odele so dolg protokol i uspeale. Nekogas mnogu treba faktrori da se poklopat i srekja normalno
Да ти кажам право на ист ум сум. Башка се мислам дека со постапка преку фонд со се ке ме фати 10 месеци до трансфер. Нешто акое застарено од анализи пак ке се повтори...И мислам дека повеќе ке се нервирам. 40000 ден што опфаќаат?
A koj e ovoj antagonisticki protokol? Samo mi kazaa deka inekciite ne bile pokrieni od fond i deka kostale okolu 500/600 evra4/5 inekcii. Dali ovoj protokol e dobar za tie so nisko amh?
Да со тридневен , ми кажа докторот да продолжам со терапија и во петок или четврток уште еднаш да се види вредноста
Мила, вредноста е добрс ама не е толку битна, колку што е битно да се зголемува константно. Со среќа, мисли позитивно.