Јас пред некој ден купив од Вита фарм во Чаир. Цело Скопје го свртевме, само таму најдовме. 300 денари апче е.
Ги најдов таму,фала ти многу цело Скопје го свртев и незнам колку телефони свртев,еве за сите инфо дека таму се наоѓаат.Фала ви на сите
Zenicki kako e sega so odgovorot od fond za vaucerite? Kolku vreme cekate? Treba uste kontrolen bris uste ednas da napravam pa zdravje da podneseme...zaboraviv uste za sino kartonce da prasam...treba da se ima i toa kako dokument?? Posle kolku dena od punkcija se pravese transferot?
https://m.facebook.com/permalink.ph...evice_id=bc54b5cc-13b3-4a86-8e63-56d97af7eb26 ако има некоја да помогнеме
Zeni dali ima nekoja od vas sto pravela invitro na priroden ciklus, koja e Cena kd prilika, na privatno e se Ili moze I preku fond da priroden ciklus I dali nekoja ostanala bremena taka da spodeli iskustvo.Fala vi odnapred
Devojki, gi sobrav dolumentite konecno kade treba da odam da gi podnesam? Moze li nekoja da spodeli, prvpat podnesuvame
Vo New born okolu 90000 denari privatno. Mozes da iskoristis i vaucer togas pokrieno kje ti bide. Jas bev stimulirana samo so letrazol.
На какво сино картонче мислиш? Ако мислиш на оние што се даваа при употреба на здр услуга покриена од ФЗО, не се користат тие со години. А трансферот, зависи од развојот на ембрионот и докторот ваљда како ке реши. Обично е од 2-5 дена после пункција. Ама ти се јавува ембриологот и ти кажува што е како е со развој и закажува трансфер
Во својата подрачна единица во Фондот за здравство. Ако си од Скопје, мислам дека кај Поликлиника МВР што е. Јас не сум од Ск, па не су сиг. Инаку од други градови поднесуваат во својата подрачна единица.
Фала ти. Во петок сум на консултација, па ке дог на приватно. Си имам во главата нешто зацртано за мај, зошто уште се оправам од вирусов, сега не кашлам само синусиве ми се затнати цела глава ме боли.