Gledaj kvalitet, ne kvantitet. Podobro e edna do dva kvalitetni, otkolku mnogu, a slabo da se razvivaat. So srekja
Девојки тие што сте правеле трансфер со замрзнати со долг протокол, на кој ден ви бил трансферот? Закажан ми е трансфер на 19ти ден, рано некако ми се чини ама ваљда дека се контролира целосно циклусот па е можно вака?
Devijki, bris od endometrium pravel nekoj? Kolku kosta I dali ima period posle ili pred ciklus koga se zima? Fala
Mene na 18ti den mi bese transferot so zamrznati, eve teram 27ma nedela. So sreka, da ne izraduvas za brzo.
zdravo,dali nekoj znae dami kaze kolku vreme se ceka za vaucer za invitro,dokumenti imam podadeno 10 den potocno na 03.03
Да се придружсм и јас во оваа група на 08 март правев прво ИФВ, имав 7 ј.к. ама само една се оплоди и ми направија трансфер....првите два дена имав болки во долниот дел на стомакот, денес имам некои болки во јајниците посебно во левиот....Има некоја што правеле сега во скоро па да се дружиме
Zdravo devojki imam ostanato progesteron depo 3 kutii so rok do 05.2026 i utrogestan 3 kutii so rok do 06.2025 dokolku ima nekoj potreba pisete mi ke se dogovoreme za se
Јас имав трансфер на 19 ден со замрзнати и еве го 8м батко до мене, ти посакувам и тебе едно бебуле да те гушне мами!
Здраво Ве молам доколку сте примале инталипидна инфузија во Систина да ми кажете која цена е? Поздрав до сите
Јас правев на 8-ми Март трансвер нормално е да боли и мене ме болат се уште но кје помине кје се радуваме сите само да поминат овие денови едвај чекам..поздрав на сите и ма сите со срекја
Infuzijata e 550 den, ama naplakjaat mnogu vo Sistina posebno. Naplakjaat plus infuziona terapija i plus prestoj vo bolnica. Zavisno kolku casa ke ti pisat da ja primas, total jas plativ okolu 10.000 den so prestoj 3 casa vo bolnica, poveke ako ti pisat casovi poskapo ide. Mene nekoj popust mi dadoa kao. Drigite kliniki se ponormalni so cenite, ali sto e toa e.
Ова е безобразно. А дали прифакаат ако ти си ја донесеш инфизијата? Веќе ја купив .. Иначе освен Ремедика и Систина на друго место не ја стават- во Скопје, бар така знам.. На последниот транфер во Систина ми наплатија плус 3000 ден за 1h:15 min час лежење , Лани кога имав транфер не платив таква ставка. Си пишуват како ке им дојде
Pustaat i vo New Born mislam, prasaj. Ne znam dali moze da ja doneses, nemam takvo iskustvo. A ova so doplatava za lezenje 1.15min za transfer e novo nesto izgleda, bezobrazno i toa skroz