Оф па тоа сега е Со лесно мила па те молам пиши подетално да знам и јас да прашам за мене Видела мува коњ се кова па и она кренала нозе шта чеш све да пробаме па нешто ќе успее
Ke pisam sekako. Mora covek sam da prasuva, sam da dava idei i da se bori.. na doktorive ne mu e bas gajle. Si imaat nekoj zacrtan sablon, i gore dole mnogu ne mrdaat od nego. Da ne spomnev, i tretiov pat plus-minus ke me ostavea na ista terapija. Ke probame sega so ova, mora da uspeeme
Zdravo, Od 11 jajce kletki se oplodile 7. Vo cetvrtok mi e transfer. Dvecki ke zemam doma a tie 5 se mislam da gi zamrznam. Dali ima nekoj da mi kaze kakvi se cenite za zamrznuvanje vo Newborn da si planiram.
i mene mi baraat od fondot ama se obiduvam na gak veke 3 meseci ne mozam da ja napravam.a kolku te kostase kaj tofovski?i dali e bolno?
Среќно,со лес.Во Ремедика мислам дека 30.00 Кошта за 3години чување,бар така минатата година ми рекоја кога прашував.
jas bev tamu sega pred edna nedela imav zakazano kaj gergievska i me vreti po vtor pat oti sum nemala napraveno hsg po koja osnova da mi pravela histeroskpoija a od fondot toa mi baraat
@malena@, post: 2664766, member: 104472"] мора да имаш прво хсг за да знаат каква е состојбата и што треба да работат.Тоа во ск. Прашај дали го прават на Клиника ако не приватно ќе го направиш.За цената ќе разгледаш од 4000-7000 кошта на приватно,ама мора да го имаш