Fala ti mnogu daj boze na site zeni na ovoj svet sto se na ovoj pat da imat uspeh i da im se ispolni najgolemta zelba Mama
Ne za zal ne zamrznav mi bara 920evra za zamrznuvanje ama deka seto toa go pominav kaj niv i ne odluciv da zamrznam
Cul te Gospod mene mi e treta sreka I ovoj pat sum labava. Ako treba da bide ke bide. Minatite dva barav simptomi merev temperaturi gluposti. Sega resiv bez stres I baranje gluposti na Internet pa kako e Gospod nikoj ne e. Neka ti e ziva I zdrava bebushka!
Јас на тие домашните тестови ич не им верувам 3 ивф правев и ниеден домашен тест не направив оти они не детектираат бета испод 25 а сешто е над 5 бета значи оти има бременост
Zdravo Ovoj pat vi pisuvam da ja raskazam mojata prikazna... Imam bliznacki koi gi dobiv po ivf pat vo new born kade sto zaedno se borevme celi 3 godini. Bebinjata imaat samo 9meseci... Pred nekoj den mi docnese ciklusot, napraviv test i opppp 2 linii, linii crveni, zar, linii na ljubovta, linii na nesto cisto i nezno. Zeni,majki, kralici veruvajte cuda se slucuvaat! Vi posakuvam ubav den
Ваквите приказни се тие што треба да ни даваат сила да не се откажуваме. Со лесно да си ја носиш бременоста
Zdravo, moze malku pomos...toj covekot vo fzo vo arhiva za vaucerive mislam se vika Feta, prezime nekoja da ne znae?
Девојки сакам да прашам ако се прави ИВФ со замрзнати ембриони дали пак се аплицира за ваучер преку ФЗО, или се наплаќа приватно трансферот? Благодарам
Јас бев кај неа, прво ивф успешно, јас сум задоволна и од докторката и од сестрите во new born, јас имав доста тешка бременост поради хиперстимулација, два пати лежев на ГАК,и цело време ми звонеа од клиниката да ме прашаат како сум...јас имам позитивно искуство