Ајде дај боже да се израдуваш со две цртки, само опуштено, мене ми беше прво и некако бев цело време како под стрес, ама ќе видиме дали ќе биде нешто на резултатите, ако не здравјр нареден месец пак
Na priroden ciklus odis? Mene mi e 3 ,edno so stimulacii I dve na priroden I jas na tebe ti posakuvam uspeh
Ако можеш да споделиш повеќе информации во врска со процедурата тука во Германија. Или да ти пишам лп. Ти благодарам
Девојче ако може исто во лп да ми пишеш за твоето искуство таму. И јас сум заинтересирана.Дали си со ваучер?Што покрива ваучерот или во приватна режија правеше?
Nemoj da mislis taka,misli si pozitivno,ima mnogu ovde sto ne se.imale simptome.pa.imat sega decinja...
I jas nemam nikakvi simptomi mene mi e 4 den od transfer. Prvite dva pati imav simptomi nekoi bolki vtoriot den temperatura I potenje. Ne baraj simptomi ako treba da bide ke bide ako ne da sme zivi I zdravi.
Еве да ве подржам и јас без симптоми никакви, 5 ден од трансфер само смирено што и да е биднато веќе е биднато, не зависи од нас ништо.