Srckii jas pred 5 god imav et I sega od toj et ja imame malata 4 godisna mihaela ziva I zdrava invitroto koe bese 3 po red go pravevme kaj dr Vladimir trajkovski vo new born klinik a borbata so neplodnost traese 13 god I na site ovde vi posakuvam da imate vakvi uspesni storii uspesni invitra I da se borite oti vredi
@bebe2023 @M@rija @DreamOn Никакви симптоми, 7 ден преплакан баш поради немање симптоми. Еве ги, само што заспаа Ви посакувам за брзо да се израдувате
Исто без симптоми и јас бев,ама баш никакви,еве сега ќе одам да ја земам од градинка 26 месеци е.,така да ,само позитивно.
A dali ima nekoj Sto imal postojano posle transfer menstrualni bolki a na kraj pozitiven ishod. Prviot pat gi imav bolkite i bese neuspesno. Strav mi e od istiot rezultat.
Ako nemas ovulacija asakas na priroden nema da pravis ke pocekas nekoj od naredni ciklusi koga ke Imas doktor ke te sledi moze da bide toa I nareden Ili posle DVa posle tri zavisi koga ke se ooklopi da Imas ovulacija da se dostigne priroden oik I endometrium da e dobar.
Ne gi pominuvaj denovite vo strav uzivaj si slusaj muzika I relaksirajse ne baraj simptomi! Jas ovoj pat sum so mislata ako treba da bide ke bide ti posakuvam visoka beta. Site da se izraduvame ovojpat
Zdravo. Devojki iskustvo nekoja so hrinicen endometris. So kako e terapijata i procedurata pred ivf sum. Fala
Собирам документи за ваучер и уште брисеви ми остана да направам, за малку ми поминаа 6 месеци од прегходните, па морам нови. Кај матичната термин тек за 1 месец скоро, пак ќе имам добиено тогаш, а и сакам побрзо за да поднесам веќе еднаш. Плус и сакам да ја сменам матичната, се е на буткање со неа… Упатете ме ве молам каде можам побрзо да закажам…
Nekoja so iskustvo,pa posle lekuvanje uspesno ivf. Moze da e golema pricina za neuspesno ivf da nema implantacija zaradi toa
Konecno mi stigna mojot vtor vaucer ama ovaj pat poinakva terapija od prvoto ifv od 2 den na ciklus pocnav da primam clomifen i folinomel prasacine na 13 den da mi merat folekuli da gi razmrdame jajnicite mi rece ifv doktorot na 21 den treba da pocnam so terapija so triptofem i posle toa od 2 den so Gonal f iskustvo nekoja od vas so ovaa terapija se nadevam ovaj pat ke imam uspeh i na site vi posakuvam polni race sreka ❤️
Devojki, Sega vecerva dobiv ciklus, za pregled na hormoni petok ili sabota da odam ? Nekako sabota mi e strav da ne ne me bocnat.