Ги има сега од 20mg, јас ги кршам на 4 дека по 5 mg треба да пијам. Би требало да ги има освен пак ако снемало.
Девојки, вчера правевме трансфер, сега си одмарам Едно ембрионче со 8 клетки, C8-G1, ми рекоа дека супер било, сега најтешкиот дел, си чекам…
Побарајте во Вива аптека на Џон Кенеди, носат некоја албанска верзија на декортин, не знам точно од каде им се, или ако оди некој во Грција има 1 евро се, за декортин мислам. Вака изгледаат
Девојки што чекате бета, како сте? Кај мене нема симптоми, вчера некоја тапа болка во стомакот ама толку кој е прва за бета проверка? Праќам убава пролетна енергија за сите
Не се замарај со симптоми, треба само време да помине и тоа е Мене ми рекоа за две недели тест, значи дури на 06.04. знам дека нема да издржам и ќе правам домашен тест претходно ама тоа ич не е сигурно )) Убава енергија ни треба Колку дена после трансфер е кај тебе? Уште колку до бета?
I Jas da se prijavam denes sum 8 den od transfer bez nikakvi simptomi osven simptomi na panika deka nema da uspeam I ovoj pat
Чекај знам оти ти е тешко сега ама незначи оти ако немаш симптоми оти не си бремена мисли позитивнп и грицкај по 3 бразилски ореви дневно добри се за имплантацијата
Neznam dali da veruvam ili ne na 10 den od insemenacija e testot minatio pat dobuvav negativni testovi a isto primiv choriomon 10 iljadi edninici
Направи си бетахцг а иначе тестот не верувам оти е позитивен од хориомонот оти многу време има поминато од примањето
Beta ke napravam dr nedela koga ke sum vo mk na odmor pa ke vidime se nadevam ovoj odmor ke bide dobar
Mene 6ti den bez simptomi bukvalno nikakvi osven gasovi malku si placam malku sum nervozna ama toa e hormoni! So lesno I visoka beta na site sto cekame