Zdravo Te molam spodeli iskustvo kade pravese I koi drugi preporaki ti gi dade doktorot Ti posakuvam uspeh
Фала ти ♥️ Во Њуборн кај Хаџилега, терапија ми препишаа еден тон, клексани, аспирин, хормони, декортин… да лежам првите денови после може да правам прошетки од по пола саат и да одмарам генерално, да избегнувам јаглехидрати и тоа Малку ме збунува зошто дури 15 дена по трансфер тест, затоа што тоа би значело дека би ми доцнел циклус 5 дена тогаш, ама веројатно циклусот ќе биде променет поради стимулациите и Cetrotide. Еве ако знае некоја може да ми објасни, тридневен ембрион, трансфер на 18-ти ден од циклус.
Kaj mene d-r Ivanovski i za prvoto (koe beshe so morila/blastocista) i za vtoroto ivf (8kl.embrion) rece test 14 dena po fransfer.Domasen test ne pravev direkno na beta na denot koga mi kaza. So lesno i so uspeh
Jas koga kivam toa go dozivuvam kako uragan i go imam prasano doktorot i mi rece deka nema vrska, da ne se zamaram. Bolkite moze da se od punkcijata ili do psiha da ti e Samo hrabro i pozitivno!
Ne se ni zamaraj so simptomi, zosto ne ni postojat.. site sme razlicni. Pozitivno I opusteno samo. Stiskam palci za pozitivna beta! ❤️
Zenicki dali nekoja od vas posle 7 den et telesna temperatura my bila 36.8 a teloto da go osekate toplo kako da imate temperatura vo delot kaj stomakot, grbot I pod pazuvi I nozete od vnatresna strana a da ima pozitiven ishod. Nemam nikakvi simptomi samo mnogu sum pospana site denovi.
Od kleksanot ti e, a pospana si moze zosto si usporena i ti e ritamot smiren. A moze i e dobar signal
Mozes I na 13 den od et da ispitas betahcg jas na 13 den od et ispitav beta I bese 104 pred 5 god a embrionite bea tri dnevni edniot 5 drugiot osumkletocen I sega imam 4 godisna kerka
Фала ти многу ❤️ сите на форумов сте огромна поддршка, без вас не знам што ќе правев Се брои ли денот на трансфер како прв или како 0? Денес ми е 4-ти ден ако се брои и денот на трансфер, четвртокот.