Ic ne se zamaraj so ova toa se nekoi statistiki samo jas kako sto kazav na 3 ivf a I ma prethodnite 2 mi vrakaa na 2 I 3 den od punkcijata na jk I prviot pat imav spontan abortus vo 6 ned vtoriot pat biohemiska bremenost 3 pat uspesna I vo globala uredna bremenost velam vo globala oti 1 embrion go izgubiv vo 6,7 ned a drugiot ostana I sega imam 4 godisna kerka
Здраво. Ако може објаснување на резултатите дали се во ред. Др не ми е тука па си реков тука да пишам
Prvicno vtoriot den kako da mi krkorea crevata na mm mu vikav ova e znak izgleda , venite na gradite mi se poznavaa poveke od voobicaeno, merev tt imav citano negde 37 ama moze od terapiite da bese , i najgolem znak mi bese koga si svariv kafe nemozev da go ispijam ... togas veke si rekov ova vistina e uspesno, ama od sam pocetok nekako taka si imav custvo.. posle transverot doktorot mi rece ,nazdravje ova e 70% uspesno , a toa so si pozitivna ke bide 100% i taka ispadna, sega kerkami e 2god i7meseci , pa se spremame za transfer so zamrznati
Девојки за документите за инвитро спремограмите ги признаваат ако се едниот во плодност другиот од Њу Борн или мора едниот да е на клиника Ск
Дали се испитувани на трет ден? Високи се сите, особено е2 и ЛХ, е2 го супресира и ФСХ, кој е и онака на горна граница, гледано во целост даваат слика на значително намалени резерви, за жал. АМХ имаш проверено? Каква е ситуацијата со антралните фоликули на ехо? Пошто само вака, без тие параметри е тешко да се каже. Ако не се испитувани на трет ден, тогаш не се релевантни. Во секој случај, јас на твое место би ги повторила уште еднаш на трет ден, во комбинација со ехо преглед и АМХ.
Na 12 den od et mi rekoa da se napravi prvo doma test ako e OK da zakazeme za beta. Sinojka koga go staviv crinone gelot koga go izvadiv blisterot imase malku kako rozevo!
Почекај тогаш, не мора да значи ништо ако има малку крварење, повтори тест по два дена. Мене ми рекоа да не правам домашен, само преку крв.
Dali si zadovolna od Lazarevski? Posle dobivanje na vaucerot te fati odma ili ti rece da pocekas izvesen period pr. posle mesec, dva?
Dragi moi site sto ste vo podgotovka za ivf ili sto ste vo iscekuvanje do den za ispituvanje na beta Vi posakuvam uspeh, I sega od iskustvo Vi tvrdam deka nemora da Imate simptomi posle embriotransfer ...jas nemav bukvalno nikakov simptom a denes pravev beta na 12 den od et I imam beta 97 Vi posakuvam uspeh na site