I jas na vtor den isto imam kako krkorenje na crevata nesto i sega denes 4 den simptomite mi se gubat no ke cekame do test inaku i osekam kako zamor stom nesto se razdvizam moze e i od stom lezam miruvam inaku kako si zadovolna od lazarevski
Cestitki! Zivo i zdravo detence da si docekas. Znam deka si so nisko amh isto i jas. Moze da ni ja raskazes postapkata kakva ti bese ?
Мачко со среќа! Гледаш дека нема врска. Да ми ти е лесна бременоста и сите до една вака да се пофалите! И да додадам па и јас )
Епа штом се на 14ти ден, тоа ја менува комплетно ситуацијата, затоа треба да се напомене. Ваљда докторот сакал да провери дали настапила овулација, мене според хормониве ми личи дека е предовулаторна фаза и затоа е многу битно и п4 да се испита, тој не го гледам на листава. Останативе анализи на трет ден ми изгледаат во ред, колку што може да видам од фоткиве.
Не фаќаат домашните тестови толку рано. Затоа се бара на крв. Ако толку сакаш порано тест направи си бета. На многу места низ форумот ќе прочиташ дека тестот им бил негативен, а бетата позитивна.