Феминки, Дали лесно се наоѓаат пластични спикули за генеколошки преглед,многу ми е непријатно железоно?
Јaс сo гoдини сум сo плaстични, сaмo вo Виoлa и Зегин ги имa, пoследнo сaмo Виoлa 36 или 45 денaри зaвиси oд прaткaтa рaзни цени имaa aмa мoже и зегин дa дoбиле тaму нaјевтини беa.
Јас пред месец дена едвај најдов. Имаше само во Зегин, дежурната аптека на партизанска. 30тина денари беше. Во другите Зегин аптеки немаше.
@kukla21 , aj ti molam ti vaka po strucno ako mozes da mi kazes, koja e razlikata pomegu dijagnosticka histero i skrecing?
Во Зегин Буњаковец само има и тоа од трите величини,сите други ги имале ама пошто никој не ги барал ги вратиле.Цена 25 денари во Зегин
Дијагностичка хистеро - панорамски се нављудува празнината во матката. Целта е да се направи проценка на внатрешноста, каналот (цервикс)2 и јајцеводите. Понекогаш се зема примерок од ендометриумот за евалуација. Со скречингот директно се гребе ѕидот од матката. Постапката може да се изведе како дел од хистеро постапката. Дијагностичката хистеро се прави често место ХСГ, затоа што може да ги покрие истите работи кои се гледаат на хсг.
Zdravo na site.Ke ve zamolam za iskustvo za IVF so vaucer od FZOM kade da odam na GAK ili???? Ve molam za iskustva i mislenja...mnogu ke mi znacat...Blagodaram
So sreka vaucerot i so lesno neka e postapkata. So moeto iskustvo, ti ja preporacuvam Sistina, Ivanovski.