Девојки тие што користите утрогестан,се осеќате ли поддуено.Стомакот ми е како да сум 5ти месец бремена
Jas uste neznaev deka sum trudna a site mi velea leleee kolku ubava nosija imas koj mesec si mene ko tipka napred me izduja bas kako trudnica od 4-5 mesec
Kaj mene nekolku dena, se upraviv so tecnosti i supi najmnogu. Ne bi znaela da vi kazam koj e normalen period za povlekuvanje, toa najdobro so doktorot da se konsultirate
Heterozigot ne bi trebalo da e visok rizik indikacija za kleksan tolku rano. Jas sum homozigot. Sepak doktorot neka si odluci, jas bi te sovetuvala da se konsultiras so dobar transfuziolog. Jas imam mnogu prijatno iskustvo so d-r Ambarkova, transfuziolog vo Zan Mitrev, profesor e i na Medicinski fakultet isto. Konsultacija so rezultati plativ 1.000 den.
Zdravo! Gi poracav folinomel od internet stranata 1850 den so dostava se. Ima 20 kesicki, nemat ni miris ni vkus. Jas samo zaradi miomi i neplodnost gi pijam. Trebase da mi dojde na 28, na 23 ja ispiv prvata kesicka,a na 24 drugio den mi dojde. Mislam deka se najpogodni za policisticni. Probaj, po toa sto citam od iskustva mnogu zeni se zadovolni. E sega primetiv deka ti se namaluva apetitot, odis pocesto po golemo wc i posle pienje na kesickata ti se prespiva prilicno brzo i spies kako bebe. Mislam deka ne se pravi pauza nikakva,mozes da gi pies se dodeka ne ostanes bremena. Potoa se prekinuvat.
Zdravo! Gi poracav folinomel od internet stranata 1850 den so dostava se. Ima 20 kesicki, nemat ni miris ni vkus. Jas samo zaradi miomi i neplodnost gi pijam. Trebase da mi dojde na 28, na 23 ja ispiv prvata kesicka,a na 24 drugio den mi dojde. Mislam deka se najpogodni za policisticni. Probaj, po toa sto citam od iskustva mnogu zeni se zadovolni. E sega primetiv deka ti se namaluva apetitot, odis pocesto po golemo wc i posle pienje na kesickata ti se prespiva prilicno brzo i spies kako bebe. Mislam deka ne se pravi pauza nikakva,mozes da gi pies se dodeka ne ostanes bremena. Potoa se prekinuvat.
Od folinomel spies mnogu, bidejki sodrzat melatonin. Ima kesicki so podobra sodrzina od folinomel-ot i se okolu 700 den Myocistinn Fertyle, so dva vida na inositol se. Ovie Felinomel nesto se forsiraat i se x3 poskapi od ovie.
Jas pocnav so kleksani od 3 den od ciklusot pred ivf ako treba 15 kleksani da primas poslusaj go dr jani
Jani togas bese fokusiran samo za transfer. I za transferot mi rece 15 dena pred transfer. Jas za transferive sum gi primila 5 dena pred transfer. Ne tolku rano.Zasto taka konstatirase doktorot deka treba. Poradi biohemiskata, i povtoruvacki neuspesi, predlozi noviot doktor kleksani od ovulacija (koga se probuva prirodno). Toa e 15 dena pred ciklus
Heterozigotot nieden ginekolog ne go fakjal seriozna rabota. Ama procitav studii vo internet, kombinacija PAI i MTHFR moze da pravi problem