Blagodaram kukla, ako ima uste nekoj moment kazuvaj, da se potkovam kolku-tolku za vo cetvrtok da znam sto da zboruvam koga ke se odlucuva sto da se pravi.
Pa site ispituvanja i inseminaciite se pravev tamu kaj Tofoski i mnogu sum zadovolna od nego zatoa ne znam sto da pravam,nekako sum za kaj nego zasto skoro 1.5 god. se matkam me znae ama pak znete kako e drzavna se e nekako na brzanje i ponekogas imas cuvstvo deka nikoj ne te gleda kako covek...Navistina se namaciv dodeka go dobiv vaucerov i sega koga go imam vo raka ne znam na kade da trgnam...Ne sakam da si ja prokockam sansata..Znam deka nikoj ne moze da ti garantira sto ke bide ama sepak...... uuufff ne znam kaj da teram
Vi Blagodaram na site i izvinete za gnjavenjevo ama navistina mi trebase mislenje i iskustva ...ve guskam site
Одамна не сум читала. @LoveableMe ќе прави дијагностичка хистеро, нека сподели инфо - зошто, како што. Мислам рече кај истиот доктор дека е.
Otidi na konsultacii i vo newborn,i vo sistina i remedika. Besplatno e. Potoa ke si gi sredis vpecatocite i polesno ke odlucis.
Da, eden den pred mene e, tuka sme, si pomagame kolku mozeme. Ama sepak sakav da si ja prasam kukla za informacija plus
Neznam samo dali ke uspee do vecerta da mi pise sto kako, sepak histero se pravi so celosna anestezija...a jas utreto sabajle veke tamu ke bidam, epten sme nablisku. Da beveme nekoj den razlika, polesno ke bese da razmenime iskustva.
Daj boze, na informacii mi rekoa deka mozno e da se lezi eden den. Spomnuvaa nekoj ceni za dvokrevetna soba...