Девојки едно прашање. Пункција имав на 25.02. После тоа добив 10 дена после пункција- на 22 ден од циклус а обично ми е 26-28 дена циклусот. Е сега 2циклус после пункција немам добиено уште, денес ми е 31 ден од циклус. Дали на некоја се има случено вакво нешто? Дали да проверам хормони?
Па зависи колку развлечен. Моите никогаш не биле со правилна кружна форма. Кога се поголеми малку се нагмечени како тесно да им е. Ако хормоните се ок, значи спремно е.
Дали можеби знаете имате инфо за др.Митко Ивановски од Систина кога ќе биде на годишен одмор? Јуни, јули?
Srcka mene krio transferot vo sistina so se terapijata so mi ja prepisaa i intralipidot me cini bezmalku 120.000 samo denta plativ 65.000 vkluceno so prolutex dve pakovanja od kaj njv, ama go primam i tevagastrimot koj sto kosta okolu 29.000, plus kleksani, crinoni, estrofemi, sprejovi, probiotik, vitamini po dva pati dnevno... realno cenata zavisi od dijagnozite zosto predhodno pa ne me tretiraa so niso i pominuvav samo so cenata na transferot i kleksani, ama sega izgor me fati
Mav pred 9 dena i na den na transfer... posle transferot standard lezev i po dva saati me simnaa vo dnevna bolnica kaj sto mi ja stavija i edno 5 saati ko nisto se prima. Nekoja nus pojava nemav i nisto posebno ne osetiv od infuzijata taka da ok si pominav
Женички, прв пат пишувам на темава. Вчера ми кажаа да спремам документи за ивф, после не успешна инсеминација. Имам еднометриоза, две цисти. Дали некоја имала вакво искуство што завршило позитивно и покрај присуството на цистите? Исто сакам да прашам дали некоја после ивф имала ситуација следниот циклус да не се подготвува матката за бременост. Вчера бев требаше да бидат плодни денови, докторот рече како да веќе да завршиле.