Здраво девојки, Дали во документите за ваучер најновиот спермограм не треба да биде постар од 6 месеци? Бидејќи во барањето не пишува такви нешто: https://fzo.org.mk/WBStorage/Files/Obrazec_1-Barawe_za_BPO.pdf И дали треба да се достави и спермокултура? Ви благодарам многу!
Што убаво отвори темата со високи бети! Честитки до сите! Бескрајно безгрижна и лесна бременост да имате.
Vo plodnost se porodiv .. na otpusnoto pisno najgore pisuvase ivf .. drug dokaz neznam sho bi bilo koga prasav vo fond mi rekoa od poragaj otpusnoto
Tevagastrimot inace e za zgolemuvanje na belite krvni zrnca vo teloto, za borba na organizmot so infekcii, bar taka procitav jas... ne razbiram so koja cel se vo proces na implantiranje na embrion ama jas resiv da gi primam ovoj pat za da ne bide deka ne sum napravila nesto, a do mene mozebi bilo... ako ne zabremenam sega, sleden pat ne gi prifakjam ni jas kako terapija iskreno... a od druga strana mi gi dadoa po transfer sestrite bez nekoe objasnuvanje taka sto vo plan mi e i da pobaram objasnuvanje od doktorot vo nekoja sledna prilika zosto mi gi prepisal
Убавинииии .......Честитки Мајка ,нека расти меше браво Мислам дека беше кај Хаџи Лега во Њу Борн ,јас спремам документи исто за кај него па некако ми влеа надеж