Во Систина, во центарот за БПО, секој работен ден по еден од докторите е втора смена. Така барем знам јас.
Можеби е ова нешто ново јас кога одев прашав дали работат некој ден и втора смена будејки ми повеќе одговараше на втора смена ми кажаа дека не работат втора смена, а која требаше да почнам со стимулации им се јавував ноќта бидејќи бев качила температура тоа беше во време на ковит да прашам дали да се боцкам или да почекам некој ден и ме поврзаа со инв оделот и ми кажаа како да постапам а со кој доктор сум разговарала незнам
Jas sabalje se slusnav so doktorkata ne se na odmor moze vo momentot ne bila dostapna a sabota i nedela ne rabotat
За оние што прашуваа за термини за кариотип...има пуштено за мај. Исто и за кај Јани има термини за мај
Анита е сестрата на докторот, со „докторката“ да не се збуни? Малку се збунив и јас, од кога до кога се на одмор?
Devojki zdravo , Imam 3 inekcii Orgalutran 0.25mg nabaveni od Grcija, so vaznost do 2024 godina. Dokolku nekoj ima potreba moze da se dogovorime za cena.
Jas kolku sto znam samo ponedelnik e vo ambulanta.Na moja prijatelka, preku telefonski povik ja ima primeno na pregled i drug den ama toa ako go poznavas i mozes da go kontaktiras.
После прв неуспешен трансфер, Ве молам за совет кои испитувања ги имате направено или било што..? Благодарам.
Кариотип, трансфузиолошки испитувања- мутации на гени, имунолошки испитувања- антитела, витамин Д, скриен шеќер и инсулинска резистенција, ТОРЧ. За кариотип и трансфузиологија погоре пиша членката има пуштено термини за мај. Вит. Д и скриен шеќер може на ендокринологија - следи термини деновиве. Антитела се на Имунологија и хумана генетика - следи деновиве и за тоа термини. Торч е на Институт за јавно здравје, таму со упат од матичен гинеколог. Вит. Д можеш на клиничка биохемија со упат од специјалист. Со среќа и следен пат две цртки
Da da sestrata na Lazarevski sabalje se slusnav a sreda vo 10 sum na kontrola zato znam deka ne se na odmor
Devojki zdravo. Da ve prasam nekoja od vas iskustvo so kapki ili caj od virak. So hronicen endometritis sum, pijam antibiotska terapija.
Јас бев кај Ивановски и сум презадоволна, голем професионалец, многу позитивен човек знае да се нашали и да те опушти. Многу сум му благодарна за се што направи за мене со негова помош успеав во се, беше со мене и кога ми беше најтешко знаеше да ми даде подршка. Искрајно целиот процес ми помина со смеа иако не беше така. Топла препорака но сепак закажи си консултација. Со лесно и ти посакувам многу среќа