Е па или ти наплатиле 3 пати испитување на тие 2 хормони, бесплатно ти рачунале по еднаш дека ти испитале или ако вкупно 3 бесплатни испитувања ти рачунале, тогаш за 5 ти наплатиле. Најверојатно, претпоставувам. Не ти пишува никаде што ти наплатиле поединечно?
Девојки збунета сум( како и секогаш ) вечер треба да боцнам две инекции хориомон, прв пат вака, ми давале цетротиде и хориомон , боцкала некоја друга?
pocituvaj se kako ti kazale kazale od bolnicata. Vreme I niacin na bockanje I nemas problem. Jas gi bockav sega. Good luck
Da Mila jas deneska so zavrsiv poslednoto kesice si go pijam navecer pred spienje me smiruva i odma si zaspivam i plus pred 4dena bev na eho i dokt mi kaza deka jk imam so golemina 15mm sto do sega sum nemala pa sega neznam sto ke bide sleduva druga kutija da pocnam pa ke vidime
Здраво девојки. Да не знаете цена на ДНК фрагментација на сперматозоиди во Систина и цена на хистероскопија на матка? Ги барам на телефон и не можам да ги добијам.
Sistina se eksperti za menuvanje na cenite vo lice mesto. Nikogas nikoj ne plakja isto za ista usluga. DNA mozno ke ti kaze nekoj ovde, ama histero definitivno ke go doznaes koga ke izlezes od sala cenata..
Девојки идни мајки ова е моја тема долго време и сакам со вас да ја споделам мојата радост и денес станав мајка на син и ќерка. Ви посакувам дупла среќа на секоја од вас
Zdravo pravev transfer denes normalno li e kako menstrualni bolki imam prvo invitro mi e zatoa prashuvam
Здраво ме мачи едно прашање, дали ембрионите кои што се замрзнуваат се со ист квалитет како и пред да се замрзнат, или мод разменување да изумрат
Мене ми се случи една бластоциста и една рано бласто при одмрзнување за криотрансфер да ми дегенерираат. Ретко, ама се случува, за жал.