Не ми даваат ништо дур не виделе или ако се зголеми бетата па да треба да се интервенира или да опадне скроз значи океј е. Ама никој не знае колку време ќе ѕрае сето тоа
Не мора секогаш 4, прашај во фондот, ако има индикации како на пример слаб спермограм џабе ќе правите и 10 инсеминации. Пишува на сајтот на фондот во кои случаји не мора 4 инсеминации.
Па еве ти пишаа дека со 3 одобриле, пишува на сајтот дека не мора во сите случаји 4, ама како сакате. Со среќа
Мене ми одобрија без инсеминација, единствен проблем ни беше хидрослапинкс на едниот канал една прашај подобро не мора секогаш имаш инесиминации а штом сте и со слаб спермограм муслам дека ти се доволни и овие две
Девојки имам една кутија такролимус, две табли цели и една полуупотребена ,ако на некоја и треба пишете ми, ја подарувам.
Исто имав и јас мила....цик-цак вредности на бетата и две недели секои 2 дена боцкање психички се пореметив и викам ова во ред е ваква вредност, ми викаат не....епа што ме малтретирате после да треба да правам киретажа, прекинав терапија и одма после на следен циклус нормално со контрола на бета дали е падната останав бремена.
Па да пошто е многу мало не се гледа ништо и сметаат дека само ќе се исчисти со прекинување на терапија....бетата споро ќе паѓа не се секирај
Не сум под никаква терапија а бетата три недели оди горе доле, не опаѓа пред една недела беше 350, пред два дена 407, вчера 560, денес 470…. Ми тежи што никој не знае да ми каже колку ќе трае се ова
Не знам, не се разбирам , затоа и напишав да не ме зема здраво за готово. Се исплашив за неа и затоа изреагирав.
Zdr eve jas konecno posle tolku vreme si dojdov pri sebe i najdov vreme da vi pisam.... Se sekavate sig na nas. Eve da vi ja soopstam najubavata vest na 23.03 na svet dojde najubaviot princ, konecno i nie se steknavme so najubavata titula... Go dobi najubavoto ime Damjan, ne slucajno nasiot najubav den bese 14.07.2022 Sv. Kuzman i Damjan denot koga bese nasiot transver... Vi posakuvam site da ja pocuvstvuvate ovaa sreka mnogu naskoro, site mi bevte ogromna podrska mnogu rab nauciv tokmu od ovoj forum, patot bese makotrpen no se isplati se samo za tie ubavi ocinja.... Inaku vi pisav za da vi posocam nesto... Tolku mnogu patista pominuvame, tolku mnogu kliniki cuda koga veke bilo koja od vas ke stigne do najubaviot moment ubavo izberete vo koja klinika ke otidete bidejki jas bi rekla da carski rez moze da otides vo bilo koja klinika kaj bilo koj doktor bilo koj ke go napravi toa no ne e bas taka, toa e eden od najubavite momenti, mora da bideme vo sig race... jas ne razmisluvajki na posledicite i na se ona sto moze da se sluci vo del od sekunda zavisi i tvojot zivot i zivotot za koj sto najmnogu od se si se borel zaradi toa ve sovetuvam uste ednas sekogas pomislete deka vo ovaa nasa drzava imame golem broj na personal koj sto iznesuvajki ja svojta arogancija, preepotencija moze da zagrozi ne samo eden zivot tuku dva zivota vo istiot moment