Мене вака ме советуваа... да си аплицирам и ако треба уште некоја инсеминација дополнително ќе ја направам, ни дадоа ваучер со една. Пробај си ја среќата со лош спермограм може ќе ви одобрат
Zdravo ,da ve prasam 5 ta nedela sum bremena Invitro,i se pazam poveke miruvam, ne krevam nisto tesko ,no me intesresira dali kleknuvannjeto da se navednam i bidejki mi rekoa da se pazam pocetokot.
Зависи, ако имаш стоп инекција се почекува. Јас примив 1500ие и прв тест ми беше по 10-11 дена од примената инекција, а 14 дена од трансфер. https://www.wunschkinder.net/service/interaktiv/hcg-abbau-rechner/ На оваа страна проверував одприлика уште колку хцг имам останато во организмот. Колку е точна страната и пресметките не можам да гарантирам.
Кај секој е различно, некои тестираат на 9-10 ден позитивно, некои на 13-14 ден. Јас би почекала со тестирање .. ти посакувам од срце две цртички
Јас направив домашен тест на 11 ден испадна бледа линија имав 4 дневни ембриони, броев од денот на трансфер. Со среќа
Мене на шести ден од трансфер ми покажа, а на седми направив бета. Денот на трансфер не се брои. Но сепак подобро е да се почека уште некој ден, да не се прави многу рано.
Preporacani se za policisticni jajnici, no i dabaat dobar efekt za kvalitet na jk. E sega ne e dovolno samo inositol, druga terapija soodvetno dijagnozi, doktorot ke vi ja preporaca. P.S. Miocystien sodrzi dva vida na inositol, kako pojasnuvanje, ne se dve razlicni raboti
Блонди баш пред некој ден сакав да те прашам дали мора доктор да ти ги препише бидејќи јас немам полицистични јајници, дан ги досмирам јајниците? Зашто пред 3-4 години една пријателка ми ги препорача и ги порачував од Србија,овде немаше. Е сега според симптомите кои ми ги даваше телово јас во тие циклуси ко да немав овулација. Дали се истрипував или што беше работата не знам ама ако имаш информација пиши.
Mene doktor ne mi gi prepisal, prijatelka od Srbija mi gi preporaca i gi pijam, isto i jas nemam policisticni jajnici