Мислам да го повториш тестот, на овој ми изгледа дека цртава е евапорациска. Можеби грешам, не ми изгледа розова. Ти поубаво гледаш во живо. Ти изгледа сива или розова? Кој ден ти е од трансфер? Едит. Сега прочитав дека ти е 6-ти.
Сакав да закажам преглед кај Лазаревски,знам дека е на одмор до 24 ти.Звонев но никој не крева и Анита ли е на одмор има ли некој информација?
Не можам да споделам мое искуство, зашто не сум правела ПГТ, ама знам една моја пријателка што имаше слабо амх, и едвај стигнаа до оплодени 2 ембриони, направија ПГТ и едниот испадна дека има веројатност за тарнеров синдорм. Другиот и го ставија, ама немаше имплантација. А спонтани можеш со кариотип да видиш дали имаш некој хромозомски абнормалности кај тебе или партнерот или тромбофилија па тоа да е причината за спонтани. Ти посакувам успех.
Мене со две инсеминации ми одобрија ваучер кај секоја различно види поднеси со три па ако ти побараат во меѓу време ќе направиш уште една, мислам дека и годините ги гледаат над 35 две мислам дека бараат јас имав 36 но и спермограмот беше катастрофа па можи и тоа имаше улога за да ми одобрат.
Gi imam napraveno site testovi,genetako se e vo red,imam trombocitoplazma ama i ao terapija pak imav missed