Секако ќе ви помогне, сигурно не го правиш за да одмогне Ќе думкаме, или ќе галиме само мешко оваа година сеедно, битно ќе мрднеме од оваа точка и усвета ќе фатиме од темава, па после ќе видат тие во труднички
Daj boze... Hahahha, neznam za ostanative devojki, ama koga ke pojdam vo trudnicki, od mene ke se iznacitaat referati
Dali ste slusale za ova: Embriologot vo N.Born mi rece deka koga se oplodile moite jajce kletki forrmirale podebela membrana i toa bilo pricina sto ne sum zabremenila prirodno. Zatoa sto 3 den od transfer koga treba da izleze blastocistata od taa jaka membrna ne mozela. Dali imal nekoj slicno iskustvo? Toj so laser ja istencil membranata ovoj pat, pa ke vidime rezultati......veruvam deka ka bide
Е многу информации добив денес Не сум чула мила ништо слично, но верувај на Бирол многу го фалат, па правел што направил, чекаме убави вести од тебе за некој ден
Да,девојката со која лежев при првото инвитро ми го кажа ова,јас ко Марсовец се чудев..тогаш прв пат чув и во Ремедика го прават тоа !
Јас овој месец еве втор пат добивам во рок од две недела..првата ми заврши на 14 јануари, но тоа можеби е што природно се исчистив и еве на 22 кога редовно треба да си добијам повтроно добив и ја збунив и апликацијата му календар неможе да пресмета кога ке ми биде овулација..а и многу ми тече овие патоови..цела сум омалаксана и настината...Сега во среда треба да одиме за Скопје заради хепатитот Б да оставиме крв во ману но се мислев дали и да закажеме во new born за совет како да продолжиме понатаму. Читам дел од вас веке се биле таму па дали може да споделите какво е искуството дали се придржуваат кон закажаниот термин или си чекаш многу..како тече разговорот дали те прегледуваат нешто...
Камо среќа да го правев инвитрото кога беше Билол во Ремедика ама не ова беше во март месец кај ембриолог Матески,тој го правеше тоа по сугестија од пациентката!
A таа како знаела? Јако ми е ова - докторот прави постапка што му ја кажува пациент. Ембриолозите како да си играат..
Ako odis na konsultacii, besplatno e, nema pregledi, samo razgovor. Jas koga bev nemase guzvi, Birol si dojde tocno na zakazanoto i imam samo pozitivno iskustvo vo odnos na razgovorot i so nego, i so dr.Tatjana. Ponesi si gi so sebe site dokumenti od desagasni ispituvanja i intervencii. Srekno
Кога стана Матески ембриолог? Извинете што упаѓам вака, ама он е помлад и од мене, затоа се зачудив. И кога тој се специјализирал за ембриологија, биохемичар е...