Дали некој поскоро има добиено ваучер за ин витро од фондот? Поднесов документи на 9ти март, ѕвонам на броевите од страна на фондот ама никој не се јавува.
Mi stigna pismo od fond za nova k.slika radi sedimentacija...za kolku vreme ima odgovor pak? Toa e za kompletiranjeto za vaucerot drugo se e ok...
Извинете овде што прашувам,темата е најактивна. Според вашо искуство каде се најточни резултатите од спермограм и даки секаде прават дна фрагментација?
Mene koga mi baraa da dopolnam dokumenti - nova krvna slika so seker vo granici, isto cekav kako i prviot pat koga podnesov, recisi mesec i nesto. Nivnoto objasnuvanje e deka povtorno pominuva niz site nivni sektori, iako po mene e cista glupost. Ova bese pred 1 godina, proveri sto ke ti kazat.
Tnx zakazav denes za vo ponedelnik pa ke vidime. Rezultat ... ic pa ne prasav kolku se ceka Zakazav I pap I brisevi kaj maricen ke zakazam I na endokrinolog za tsh I seker. Smaceno mi e ama toa e
You go girl!!! Blisku si do celta. Ke bide brzo za tebe. Svedocam sve sto prezivees. I navivam za tvoeto bebe
Zdravo! kolku ti bese mila? i jas imam sedimentacija 61 sto e mnoogu poveke od normalata i eve uste si cekam odg. od fondot
Na sto se dolzi tolku visoka sedimentacija?i zosto ne poceka da ja simnis pa da pustis so normalna sedimentacija,ako ti pobaraat nova posle toa pak treba da cekas vaucet uste minimum dve nedeli za da go stavat pak predmetot na razgleduvajne.
Zdravo, dali znaete sto znaci L forma na endometrium? Denes bev na kontrola za vtor transfer, doktorot toa mi go kaza imav spremno izvestai od analizi da mu pokazam ne gi ni otvori da gi procita vednas sakashe sema da pocneme so terapija. Koga mu kazav deka ne sum spremna vednas stana mi go dade izvestajot da si platam I izleze, bez da mi objasni za podgorovkata I da gi pogledne izvestaite.