Најверојатно доста читала за тоа и го има како проблем,секој сам си го бара чарето.Што да се прави кога не нашла мака
Браво за неа. Муабетот ми беше критика за докторот.. Чека таа да му каже и да си најде чаре. колку доктор може да се стане од читање по интернет?
Не ме чуди многу пошто никој досега не ми предложил скречинг а постои како метода за зголемување на успешноста...сите на некој начин стануваме експерти за проблемот што го имаме,не дека докторите незнаат па ние треба да ги учиме туку или се преку глава со работа или ..Во секој слчај сигурно го избираме најдобриот
Zdravo devojcina sakav da ve prasam pri kraj sum so dokumentite za vaucerot kaj i da e ke gi pustime za nedela dena bi trebalo ama denes mi stigna papot i ispadna hpv virus iskustva dali ke mi pravat problem od fondot za vaucerot nekoja dali imala vakov rezultat a da dobila vaucer veke aman se nesto ispagja kaj maka macime pa uste sto ke iskoci fala vi odnapred
Да не се секираш,прајќај документите јас со хпв добив ваучер.Само добро е да го третираш да не се искомплицира…… Со среќа
Da, da, vo celost se sluzuvam so napisanovo. Eve i jas sum ziv primer. Ne deka ne sum zadovlna od mojot doktor, no isto...za skrecing nikoj ne mi spomna. Samata guglav, citav, se rasprasuvav...so eden zbor kazano, si barav care. Doktotorot si e doktor, i toa sto smeta deka treba da se pravi, go pravi. No nikogas ne se na odmet i drugi predlozi i mislenja. Da ne spomnev nisto, i ovoj pat ke se odese samo so terapija, plus-minus izmeneta od prethodnata. No sega eve blagodarenie na mojot pristap kon problemot, veke zakazan mi e skrecing, a vo opcija e i dijagnosticka histero..sto isto taka nikoj ne ja spomna. Znaci najprvo, po moj predlog se zakaza skrecing, a otkako pocna da se diskutira za postapkata (so ili bez anestezija) izleze deka ako e so anestezija, togas uste podobro bi bilo da e dijagnosticka histero so skrecing kako bi se obezbedile sto podobri uslovi za transferot.
Има ембриолог доктор на науки Сотироска која докторирала во Јапонија таа изгледа е шеф на ембриологија,ама после пункција тој соопштува резултати. Бирол е незаменлив
zdravo zenski denes se javiv kaj anita vo sistina da prasam za konsultacii za 1 fev i zamislete mi rece ne e problem, znam koja ste dodete.lelelel ne mi se veruva deka e istata od prethodniot mesec sto me izmarsira.mozelo znaci...drzete mi sreka bas ke se rasprasam i na gak za skrecing i slicno
Хахаха ми го зеде зборот. Мене последните неколку пати Анита ептен ми е муабетчиски расположена по телефон Преку се ќе поминеме само успех да има!
Da ne znae nekoj za konzilijarno mislenje za prodolzuvanje za boleduvanje dali moze samo od gak ili moze i sistina i remedika