Лошо се погодило, операција не секогаш оди по план. Од мое повеќекратно искуство таму, се чека само во инцидентни ситуации.
Jas najtoplo vi ja preporacuvam NewBorn bidejki se premnogu korektni i profesionalni i imav 1 vo uspesno invitro,nikogas ne cekav sekogas na terminot si odev i nema foliranje okolu ceni ,se ke ti objasnat prethodno,i dostapni se vo sekoe vreme
Devojki, So denovi vo sistina nemozam nikoj da dobijam pa dali nekoja znae Kolku pari e Punkcija, oploduvanje,transfer, intralipidna I transfer ? Sigurno ke ima plus skrien trosok haha . Tnx
Eve nekolku kopii od smetki shto cuvam. Transferot ednas 30k ednas 37k… pukncija 102k.. ama zavisi kako denot ke go pogodis.
Devojki FSH mi e 17.6 Estradiol 40 a taman spremav dokumenti za vaucer .Kako da go namalam FSH? ( smokvi vo maslinovo konzumiram 3 meseci) AMH mi e 0.59 sigurno za so donirani ke mi dadat vaucer
Не се јавува никој ни на овој број. Јас со денови не можам да ги добијам. Ако некој знае поскорешни цени колку е ИВФ на спонтан циклус без хормонска стимулација со пинкција, ICSI , оплодување и трансфер да сподели...
Девојки здраво, Дали знаеете каде може да најдам Utrogestan од 200мг и Decortin од 5мг? Поминав повеќе аптеки низ Скопје, ги нема нигде.
Bidejki nema dekortin od 5mg, mene mi rekoa dekortin od 20 mg i se deli na 4 parcinja edno apce Gi kupiv od apteka Meri vo blizina na new born pred edna nedela Utrogestan 200 odvaj vo edna apteka na eurofarm vo Veles najdov isto pred edna nedel
Јас барав утрогестан во Зегин, немаше, но можеа системски да видат каде има. Овие локации ги запамтив, Бутел, Илинден и Зелениково. Мене не ми се блиску па се мислам после да одам во други аптеки да барам.