Klinicka biohemija e vo zgradata na interno.so poveke odelenija. Do zgradata na internode e endokrinologija. Po patrka Sam te vodi patot pozadi endokrinologija ke dojde e reuma. Stigni ti do tamu ke prasas I ke ti kazat.
До кога смее да се прима Декортин? Пошто пишува дека е штетен за плодот? Јас исто се сомневам дека и кај мене тоа беше проблемот, зошто кога го прекинав Преднол (пиев Преднол наместо Декортин) тогаш како да престана развојот, HCG престана да се дуплира, само растеше и останав како на петта недела со празен сакус.
Jas go primav do 12ta nedela potoa d-r Ivanovski po shema mi go iskluci i toa trashe nedela odprilika naednash ne se prekinuva.
Имам високи FSH, LH хормони и АМХ 0,3. Сакам да одам на инвитро преку Фондот, но несакам со донирани ј.к. Дали можи да одам со една инсеминација и потпис од Доктор дека немам ефекти со инсеминација или морам 3 инсеминации да приложам за ваучер?
Zdravo devojki - Go dobiv vaucerot i sega e na red itno da se odlucam Organziski ili Lazarevski.Ve molam vase mislenje, ke mi znaci? Fala viv
Definitivno Lazarevski eve jas tret obid veke ovoj pat na priroden ciklus,prezadovolna od doktorot tocno deka ne zboruva mnogu ama toa so ke go prasas ke ti go objasni kako so treba za razlika od organdziski imam odeno i kaj nego vpecatok 0,sepak ova e moe mislenje soberi poveke iskusta pojdi ako treba i na konsultacii i kaj dvajcata no ne se vodi od toa koj kolku zboruva najvazen e uspehot,ti posakuvam sreka kade i da odlucis i se izvinuvam na dolgiot odgovor
@Bejb15 Mislis kade gi ispituvavme? Jas vo institut za imunologija i humana genetika kaj dr.Petlickovski. Upat od maticen ginekolog ti treba
Jas otkako go iskluciv, vo 8ma nedela, spontaniot mi bese 9ta nedela i doktorot misli deka treba da primam do 12 nedela. Sekoj e razlicen slucaj. Srekja kaj vas vrodilo so plod
Normalno deka ne. Se dogovarate. Moze ke predlozi, ama ako sakash poveke ili pomalku sekako treba da zbornes so nego.
Здраво имам поднесено за ваучер на 24 Март и сеуште немам одговор.Дали има некоја како мене што уште нема одговор?Звонам во фондот неколку дена по ред никој не се јавува.Ако може да ми кажете на кој број ке можам да ги добијам?
Da ti kazam pravo moe mislenje e oti dr ti e vo pravo oti na mene prvite dve ivf ne mi dadea kortiko a na 3 ivf mi ukluci dr mislam oti bese ako ne se lazam pred samata punkcija i go piev do 6 den od et