Histeroskopijata ili HSG? Histeroskopija ne. HSG jas imav prilozeno vo dokumentacija za vaucher.l i mislam deka treba.
Хистероскопија HSG имам направено и ке го приложам секако. За хистероскопијата ме интересираше зошто дури сега забележав дека пишува за хистероскопија во упатството за потребните документи за инвитрото и малце се испаничив бидејќи ке ги поднесеме документите за 10тина дена
Девојки дали некоја пиела некакви суплементи, корен од мака и слично за регулација на хормоните и циклусот после долг протокол? Многу ми е хаос циклусот добивам на 21 ден па на 13 ден, не знам дали е ова нормално прв пат правев долг протокол и прв пат добивам ваква реакција на организмот, или треба кај докторот да одам
Jas piev maka ama nemav nikakov efekt od nea,potoa mi dadoa DHEA i od niv mi se normalizira i rekoa deka se dobri za kvalitetot na j.kletki
Zenski zdravo imam edno prasanje po napravena punkcija i so dobri rezultati naprimer oplodeni kletki kolku vreme se ceka za transfer potoa ??
Jas primav 17 triptofem i 8 Bemfola 150 ka (rezultati predobri) vcera se bocnav so Stop inekcija utre pravam punkcija
Zdravo devojki! Se spremam za vtoro IVF, no pred toa moram da otstranam endometriozna cista na jajnik. Slicno isklustvo, preporaka za doktor za operacija?
Многу лоши FSH 100, LH 105, имам 41 година. И пред една година со вакви резултати и останав природно бремена, но за жал спонтан во 9та недела. Значи доволно ми се две инсеминации и да приложат, фала за одговорот
Многу лоши FSH 100, LH 105, имам 41 година. И пред една година со вакви резултати и останав природно бремена, но за жал спонтан во 9та недела. Значи доволно ми се две инсеминациии да приложат, фала за одговорот
Јас пијам, ама не сум сигурна дека ми го регулира циклусот. Не е лошо со гинекологот да се консултираш
Со фсх 100 и 41 година шансите да ти побараат амх се огромни. Како стоиш со антрални? Си била на консултација кај некого? едит: не знам дали воопшто да губиш време за собирање документи за ваучер или веднаш на консултација да ти ја оцени доктор ситуацијата и ти предложи опции.
Jas bi i preporacala da si ode i kaj dvajcata dr i da si vide koj poveke ke i se dopadne kaj toj da prodolze a inace jas licno nemam bas ubavo iskustvo od dr lazarevski
Treba od hsg posebeno dokument i od laparaskopija drug dokument jas koga gi predadov tamu na lice mesto mi pobara dva izvestai eden od hsg i drug od laparskopija
Заради годините можи ќе ти одобрат ваучер и со една инсеминација, на тие резултати голема е веројатноста дека ќе ти амх но и да ти побараат еден ваучер па секако те следува за со твои јајце клетки види што побрзо консултирај се специјалист за инвитро немаш многу време за чекање јас со амх 0.4 фсх најмногу 12 ми бил и Иваноски ми рече под хитно инвитро па ме искара што сум чекала две години за инвитро ама психички не бев подготвена и во меѓу време дур го чекав ваучерот среќа останав природно бремена.