I jas isto imav septum i prvite 2 invitra zavrsija so 2 rani spontani abortusi a pred 3 ivf dr milka trajanova sto rabotese na gak sega e vo penzija go vide septumot na hsg go otstrani i 3 ivf go pravevme kaj dr Vladimir trajkovski i zavrsi uspesno sega imam kerka 4 god a so neplodnost se borevme 13 i pol god
Jas zakazav na 18 maj za pregled zapisano sto ponataka da se dogovorime. Dali cela postapka ivf e bolna. Dali e so anestezija ili ne. Malku sum isplasena.
Nisto bolno od IVF procedurata nema. Toa e dobrata strana na ovoj problem. Nemoj voopsto da se plasis.
AMH резултат имам од август 2022, следен месец ќе ги поднесувам документите за ин витро. Дали треба нов да вадам или можи со тој од август да го поднесам?
AMH ne ti barat vo dokumenti za in vitro. Nemoj da go prakas, poveke problemi ke si napravis ako ne e dovolno visok ...Sekoe dobro
Visok FSH 100 имам и 41 година, за жал сите ми кажаа дека ќе ми бараат. Но сепак фала ти и ќе поднесам без AMH,па ќе видам што понатаму
Здраво на сите. Пиев кломифен 5 дена ×1 наутро и денес бев на мерење. Докторката ми кажа да продолжам да ги пијам уште 5 дена. Како е можно да пијам кломифен 10 дена, зарем не е опасно што ако дојде до престимулација, што ќе правам јас со толку јајце клетки? Дали има некој слично искуство? Не знам што да правам дали да продолжам уште 5 дена, страв ми е.
тој документ не е задолжителен. ако им притреба, нека го побараат сами, и само ќе го дополниш ако ти стигне барање за дополнување. инаку убаво ти вика претходната членка, многу повеќе несакани работи се случиле со случајно или намерно даден резултат од АМХ
Vrabotenite vo fondot znaat najubavo, ti ke ti kazat. Mene so sedimentacija 61 ne me vratija ... i milion pati zenata vo fondot mi napomeni AMH nikako da ne prakam
Si probala Fsh da go simnes so nesto, mnogu e visoko smokvi vo maslinovo ima lek pisuvani e za nego na forumot. Probaj
moze ne se dovolno porasnati folikulite , valjda doktorkata znae kade sto odis dali treba da prodolzis da pies ili ne. Ti kaza koja golemina se folikulite ?
Има некој искуство со Њу борн клиниката да ме инфирмира околу цените за консултација, за стимулација, за инсеминација, што е вклучено во цената?
Користам цела година смокви, пијам Chirofol 500, за хормонален дисбаланс, вежбам и пак се високи FSH и LH хормоните, AMH низок
Здраво девојчиња Препорачајтр ми доктор на ГАК за Лапаратмија Тофоски или Алулоски и колку време се чека од преглед до операција Некои искуства