Мене ми објаснија вака: отприлика месец и половина од почнување на терапија со Микрогинон до пункција. И така отприлика беше.
Знае некој како се резултативе од ТОРЧ? Имам закажано кај докторот за 2 недели, па кожа не ме држе фала
Vo indus medika ti e najevtino. 2200den. Spermogram so soermokulrura. 025 511-325 eve ti broj. A se naogja kaj drzavna bolnica. Mozes materijal od doma da si odneses. Za 2 dena rezutati imas.
Zdravo Laki Zavisi od mnogu faktori ( potocno najmnogu od goleminata na folekulite ) Za prvite dve ivf imav po 13dena stimulacija a za 3 toto 16 dena
Zdravo ke moze da mi kazes kolku jajce kletki imase bidejki jas so 0.82 amh site 3 pati po Edna jajce kletka so golemina 22 na 16 ti den nedozreana
Prokulin advance jas koristev vo bremenost ama ne za alergii nego za drugi dijagnozi i na kerka mi sto e 4 god stavam prokulin advance koga ima alergii
Devojki pijam cikloproginova, mi ostanaa uste 5 apcija od crvenite, no mislam deka denes dobiv. Dali da gi dopijam ili da prestanam dokolku ova e ciklus?
Rabotat od ponedelnik do petok,samo kese najavis na tel eden den porano netreba dase zakazuva,primerokot go nosis od doma.vo centar se naoga,kese javis na tel keti objasnat kade se tocno