Na 26 ti Juni imam zakazano konsultacii preku tel razgovor mi bese predlozeno Isto sto i vie mi kazuvate Pa zdravie boze ke vidime Posto ovde me razocaraa do toj stepen sto mi rekoa deka i da odam na povtorno ivf ke bide istoto deka nema nisto da smeni i slicno
Nema pravilo navistina kako sto I prethodno napisav kaj Edna clenka mojata bese 22 na 16 ti den i bese nedozreana a prethodno na 13 ti den na 20 cm na vtor den pokaza anomalii taka da Veruvaj deka se ke bide vo red ti ha posakuvam cela sreka i sto poskoro da ne ne izraduvas so ubavi vesti
Tocno ne se razvivala kako sto treba toa go dobiv kako odgovor deka jajce kletkata na vtor den pokazala anomalii
Da bidam iskrena neznam Oni sto pravele i kako pravele samo na prviot den od punkcija se bese vo red na vtor den mi se javi embryology I mi rece deka se javile anomalii I toa e toa
Onie ne mozaat da pravaat nisto devojce. Tie mozaat samo da ja observiraat situacijata. Sve e do teloto i jajce kletkata. Moze da pocne da se razvivaa i da prestane vo megu vreme. Priroda
BAs taka koga pisav sto pravele mislev na prasanjeto na Edna od clenkite dali sum pravela pgd a inaku vo pravo ste prirodata si go cini svoeto
Девојчиња, миже ми е глупо прашањево ама Ве молам тие што се кај Органџиски да ми пишат какво ехо користи од чаршиски муабет слушам дека неговото било најквалитетно, па ме интересира што е поразлично од ехо апаративе по други клиники Честитки за сите што успеавте во меѓувреме Јас одамна не сум го читнала форумот Среќно на сите во исчекување на среќичка ❤️
Jas sum kaj nego pa od bolnica do bolnica ima razlika ama vo exoto bas mislam nema veke sekade osobeno vo privatnite kliniki e 5D
4D ili 5D, kaj in vitro pobitni se drugi faktori. Ne se opteretuvaj, bitno e da si dobro podgotvena, dobri hormoni, stimulacija pogodena, POSVETENOST NA DOKTOROT (za mene najbitno) i mnogu bitno, psihickiot moment, da veruvas deka ke uspees
Девојки циклусот после цикло прогинова каков ви бил оскуден или обилен? Јас сеуште ги пијам, имам уште денес и утре 2х1, вчера као добив, денес немам ништо. Незнам кој ден да го рачунам за прв ден.