Nemam pecat na krvnata slika i na ispitanite hormoni taka mi se izdadeni,dali ke mi pravat problem za toa?
Devojki posle proginova i scrathing kakov vi e ciklusot? Jas obicno imam obilni ciklusi, sea nekako mi e poslab.
@Kolumna честиткиии мила, преубава вест, ќе биде се во ред ќе видиш, само биди позитивна, ете нема правила кога ќе си дојде времето дојдено е. Да си имаш најлесна бременост до крај.
Rezultatite stigaat elektronski kaj maticen lekar i stoi deka se elekstronski avtorizirani. Ne se grizi, gi prifakaat taka
Ако прашуваш за ваучер, мене еднаш ме вратија бидејќи немав печат на крвната слика. И сега последниот пат кога аплицирав, специјално одев да ми стават печат на брисевите и крвната слика за да ги пуштам документите. Тука има членки што не ги вратиле заради печат, можеби тогаш им било само изговор за да ме вратат за нешто. Не знам навистина како треба, но јас гледам сите да имаат печат.
Mi dade nadez lavice ovde znaete kolku pati go odlozuvam sledniot transfer.... Ti ja posakuvam seta srekja i da si imas ubava bremenost
Da mila za vaucer sobirame i gledam na toa nemaat pecati,najubavo da baram da stavat sto si e sigurno sigurno ,da gi iznerviram so kompletna dokumentacija haha
Дали има име на установата каде се направени? За едниот спермограм на сопругот немаше ни печат ни име на установа па побараа нов да се достави т.е на листот со резултатите беше захевтана уплата од партиципација и јас кога ги пиднесував документите тоа го извадив, па така немаше доказ од каде се резултатите.
Јас денеска носев брисоловки и ми рекоа во четврток да појдам по резултати, ништо не спомнаа за од мој термин да ги превздмам.
Здраво девојки, Дали сте правеле крвна слика и анестезиолошки тестови пред хистероскопија? И какви се тие анестиозолошки тестови? Ви благодарам многу!
Anestezioloski testovi se ekg na srceto krven pritisok i da site gi pravat pred bilo koj operativen zafat te prasuvaat i dali imas prethodni operacii alergii i krvna slika da se prave
Честиткииии Дур читав се наежив и ептем се израдував, бравооо со среќа и дај боже лесна и убава бременост.