@Kolumna Да не пропуштам тука и јас Честиткиииии другарка Пошто знам дека се ќе биде во ред, да ти кажам да се опуштиш (од сигурни извори знам ) Те гушкам и праќај среќа
Devojki, mene Pancevski me pravese. Mn adhezii, enukleacija na cista beee nazivot na oper. Ama oper. e neuspesna, a 2 ta jajcevodi si ostanaa neproodni. Plus resekcija na jajnikot imam vo tekot na oper.
Nemam jas iskustvo so Jasmin, generalno i jas ne podnesuvam mnogu kontraceptivi, ali koga se mora, se mora Ali sepak cim imas takvi nus pojavi, kontaktiraj so doktorot. Vo pogled na vitaminite, jas ne praktikuvam naednas da gi pijam, si pravam nekoj raspored vo tekot na denot. P.S mene se mi e na alarm
Назив во медицината, стои во отпусните листи —Хируршко отстранување на орган или на негов дел— Јас имав -ресекција на септум-
И јас сега истото си го размислувам. Да имало некој да ме советува па на 23 -25 години би си замрзнала јајце клетки зашто ете сега на 39 години квалитетот не е ист како и на 25 години.
Zenaki denes imav punkcija,izvadija 2 jajce kletki,utre treba da mi javat dali se oplodeni i dali se dobri
Zdravo, punkcijata bese vo nedelata, denes mi se javija I mislev deka ke ima transfer utre, no mi rekoa deka ke se slusnime, ima 3 dobri embrionite, Mozno li e vo sab da ima transfer, I nema li da bide 6 den. Posle den ciklus na 02.05
Да, можно е и во недела и сабота, кога е потребно тогаш. Јас имав на државен празник трансвер. А ембрионологот кажува колку и како се развива, па според тоа е и денот. Со лесно и ти посакувам успех, биди опуштена.
Еее пред не знам колку години, да речеме 2 отприлика, ми беше 1.29, сега немам поима, а и не мислам да го проверувам
Мили мои документите ко што читав може да се поднесат во Скопје а не мора во градот од каде сте. Е сега каде е точната локација на фондот во Скопје и до колку ни е работното време? Дали мора двајцата сопружници да отидат при поднесување? И дали се плаќа некоја такса/ надоместок при поднесувањето? Ве молам за помош
Ne e sekogas do godinite jas prvoto ivf go napraviv na 27 god ponekogas i drugi faktori igraat uloga vtoroto na 29 i tretoto na 33 god i zavrsi uspesno
Do kaj 15 ili 16 mislam. Nemoj na keaj na rab vreme da odish, drzavna institucija e toa i nemoj od 12 so 12.30 pauza imaat togash. Centralata vo Skopje e karshi Zhena park, odnosno edno uliche od desna strana na sobranieto. Odi do kraj od leva strana e vlezot oznacen i so tabla. Ke prashash na portirnica ke ti kazhat. Ili vnesi ja adresava vo Google maps: Ulica Makedonija 5, Skopje 1000 I zaboraviv: nema taksa, mozes sama da gi podneses. Proveri dali nosish se, da ne te vrakaat.