Deojki zdravo mislam deka bese postaveno prasanjeto pred skoro vreme ama nemozam da go baram nanazad ajde pomos ni ostana uste eden spremogram na pocedtok na fevruari da go napravime posto prviot go napravivme na GAK na 31.12 i neli treba barem eden mesec megju niv razlika e sega daj kazete kade da go napravime vtoriov na privatono mora ili negde na drzavnive pr.histologija da ne davame dzabe pari na privatno dali ke imam problem ako se dvata od klinika drzavno ili nefala vi pozdrav epten mi davate nadez celo vreme ve sledam uspeh na site devojcinja
Bez razlika sto i prviot ni e napraven na gak ?posto pisuva (две или повеќе анализи на спермата со најмаку еден месец разлика меѓу нив во повеќе од една здравствена установа, која има дозвола од Министерството за здравство за вршење на таа дејност)
Пошто пишува на различни, направи ги на различни, но можеш и двете на државно. Ние едната на гак, другата во Букурешт, прават и таму
pravat i tamu?vas vi go odobrija od tamu za da znam sega da idam da mu zemam uput na maz mi i tamu e so zakazuvanje?
Јас секогаш носам 2 од Хистологија. Ти рече гак едниот па другиот нека биде хисто и немој точно до ден еден месец, правете го средина на февруари
Најверотатно докторката сака се убаво да испитате и ок е тоа да знаеш на што си. И односи со мм задолжително со заштита, дали инф ќе правиш или не неважно, мораш да се заштитиш
Lele sega procitav a inace zakazavme za na 2.2 vo bukures lele i sega da ne ni pravat problem mada kaj nego spermogramite se odlicni nema problem kaj nego
Па чим не сте со машки фактор инф не би требало проблем да ви прават, правете спермограмот и пуштајте документите. Среќно
Dali nekoj ima iskustvo so izolirana streptokoka vo vaginalen bris i kolku vreme trae lekuvanjeto so istata?
Eve me, preziveav Napravivme samo skrecing, doktorot rece deka kaj mene bilo sosema nepotrebno da se pravi histero. Skrecingot bese vo ambulantski uslovi... bez anestezija. Bese bolno, no se izdrzuva. Sega ima malo krvaranje. Skrecingot se pravel eden ciklus pred ivf @Miami1 . Najdobro, na 21 den. Dogovorivme transfer na dve embrioncnja za 20 dena otprilika. Posle ciklus, ke odam na pregled i tocno ke utvrdime. Endometriumot bil super, 9,5 go merevme denes. Isto taka, ke sme odele na priroden ciklus ovoj pat. Toj estrofemot isto pravel problem vo receptivnosta. Ke bidam isklucivo na vitaminska terapija. Na sred proces, ke dodeme samo kleksan kako doping na cirkulacijata. P.S.. Ovoj skrecingot (grebenje).... si go nosi vistinskoto ime. Vi blagodaram sto me mislite, sto me trpite... i sto me podrzuvate. Ve guskam site. Sega ke odmaram malce, i od utre prodolzuvam so referatite. Da ne zaboravam, sakam javno da i se zablagodaram i na @blessed2 za nesebicnata pomos. Denes go zedov krinonot od nea koj go ponudi javno za da pomogne, bidejki taa veke zavrsi so terapiite, gospod ja nagradi so dve prekrasni bebcinja . Gospod neka ja cuva i nea i nejzinte najmili, i site vas.