Поздрав девојки. Дали некоа од вас имала успешно ИВФ а имала ендометриоза и што протокол и бил даден?
Jas imav endometrioza. Prvo me operiraa potoa IVF, drug nacin za kaj mene nemalo. Sega sum vo proces na IVF
Здраво Каде се оперираше и колку време се чека за операција на ГАК За две недели треба да одам на преглед па да видиме за Лапаратомија кога ќе ми закажат
Izvini, ne sum vo tek pa da prasam kaj koj dr si, imas veke praveno ivf, kolku jajce kletki izvadeni itn ? Mojot minatot avgust bese 0.44 ama od togas do sega imam polipektomija praveno i laparaskopija ... Samo se nadevam na pozitiven rezultat
Vo Sistina, Laparaskopija pravev-Endometrioza i enukleacija na cista ... oper. ne celosno uspesna, ne znaev deka pravat na GAK :/
Zdravo,nemam praveno do sega ovaa mi e 1 in vitro,ama prethodno prirodno ostanuvav bremena ama za zal zavrsuvaa so spontani,inace odam vo New Born kaj dr.Tatjana,AMH mi e 0.3 i denes izvadija 2 jajce kletki,utre cekam da mi javat sto i kako natamu
Mili ksj Lazarevski nema termini za edno cetiti meseci mnogu mi e toa za cekanje.Predlozete drugi doktori..Jas sega ke podnesuvam i tamu avgust bi sakala da pocnam.Kako da zakazam porano koga nemam vaucer? Znaci jas ke treba uste sega da zakazam i da se molam da bide se vo red i da mi go ofobrat do togas.
Закажи си консултации. Кај Ивановски исто мнг се чека. Ама посети ги и Њу борн. Јас бев за второ мислење кај Трајковски и не можам да ти опишам колку добар впечаток ми остави. Мнг е човечен и достапен. Види се, направи муабет...
Milicka Trajkovski e vo Njuborn taka li ?A dali zakazuvaat konsultacii bez vaucer i otprilika pobrzo li ima termin za toa? Dali se naplaka nesto i kolku cinat konsultacii otprilika?
Nemora da imas vaucer vo newborn za konsultacija i konsultacijata bese doskoro besplatna sega nez kako e samo treba da si zakazete termin za kaj dr trajkovski Vladimir inace jas imav uspesno ivf pred 5 god kaj dr Vladimir trajkovski i sega imam kerka 4 god i sum prezadovolna od dr i od personalot sto rabote vo newborn
Извини доцнам со одговорот Јас за 1 година го правев вториот трансвер бидејќи не ми се зголемуваше ендометриумот па земав терапија
Дали некоја од вас проверувала хормони на 13-14 ден, без стимулација на природен циклус? Естрадиолот ми е околу 70. Мислам дека е ниско... Ова време пред една година ми беше 200 на 14 ден од циклус.