Jas pred mesec dena se javiv da zakazam konsultacija mi kazaa 2000 den,a ako mi pravat plus eho i 4d togas okolu 5.000 den keme kosta,i neotidov.Poskapi se od sistina
Zdravo, dali ima nekoja vo skoro sto pravela ivf preku fondot? Za kolku vreme dobivte odgovor posle dostavuvanjeto na dokumenti
Izvini jas sum nova pa ne mie jasno, otkako ke dobiete vaucer cekate termin za konsultaci ili za postapka tolku mn se ceka?
Devojce zdravo, Ova prasanje e postaveno vo ova tema skoro sekoj den, i skoro sekoj den ima odgovori. Te molam prebaraj si malku vo temata ke najdes mnogu informacii za sve.
Што може да е причината? Ти кажал ли доктор нешто за тоа? Мене ме загрижува ова зошто до скоро ми беа супер хормоните, до лани поточно, после таман решив инвитро да правам, баш тогаш почна да се намалува естрадиолот. Кажи ми каков ти е AMH? Мене во ноември лани ми беше 3.8, затоа многу ми е чудно што е со другиве хормони.
Zakazi si prvo konsultacija,dodeka cekas za vaucer,obicno koga kego zemes vaucerot sise javuvas i kazuvas na sestrata deka imas vaucer i obicno odma pocnuvaat so invitro,e ses sve zavisi za koj protokol ke bides.Kaj koj doktor planiras da odis
Zenski zdravo ❤️ Dali ste pravele test domasen predvreme ,a ne da cekate 15 den od transferot ? I na koj den ste pravele i dali imalo pozitiva porano ❤️❤️
Kade zakaza mila? I od koga se javis za zakazuvanje konsultacija brzo imaat termin ili se ceka so meseci? Dali imase veke vaucer so sebe?
Бројам и си бројам понеделникот беше трансферот на замрзната бластоциста. Сега на ред е неизвесноста али вака така пројдоа 5 дена
Zdr devojki, se vrativ i jas posle izvesno vreme, so novi sili i nova 5 runda, se odlucivme na 5 transfer po red koj bese na 3 maj, vrativme 2 blastocisti, na 7 den od ET beta hcg 95, na 13 beta 2096, mojata dok se somnevase vo bliznacka bremenost spored vrednosta, deneska bev vo ginekolog na eho samo onaka da vidam do kade sme i mozese da vidi samo eden sakuz ne dve, i kazav deka sme vratile 2 no vika najverojatno edno se fatilo a jas sum 5+2, dali mozebi e rano da se utvrdi bliznacka bremenost ili ok dobro e sto barem edniot se implantiral no sepak se dvoumam a prvoto eho mi e za 10 dena fala vi pozz.