I jas imam isto bolki, a vo.petokot mi bese punkcijata a utre imama transfer, napise nekoe apce za bolki
Mene posle 14h mi zakazuvale vo vtornik, a moze i prethodno da e od kaj 12h, ama pregledite mi bile posle 14h sekogas vo vtornik. Vidi so Saska
Честитки и само убави мисли Иначе околу бетата мене на 14 ден ми беше 2300 а еден ембрион, всушност и еден и вративме кај мене ама вредноста си е таа, така да не му се мисли многу, ќе си биде во ред се
12ti den od embriotransfer dva negativni testovi doma napraviv ,pa otidov i edna beta hcg 0.1 rez ..shto znaci nisto ovoj pat , se slusnav so embriologot da ja prekinam terpijata rece i da ocekuvam za 4,5 dena deka ke dobijam mens. Kakvo iskustvo imate so mens posle neuspesno ivf vi doaga najnormalno ? Vi posakuvam positivni testovi i visoka beta na site shto ste vo iscekuvanje
Би сакала кај неа да одам, ама глупаво ми е што немаат можност за хсг, па се мислам дали директ во систина за се
Нема врска тоа. Во Систина правев ХСГ, а сè друго си терав во Њуборн. Кај сакаш направи си, тоа нема врска со тоа кој доктор ќе те води во процесот.
Искрено јас бев без стоп, ама мислам дека после 10-11 ден е реално веќе и да направиш, нека кажат тие што имале стоп
Мене ми дојде циклус 12 дена после направениот трансфер. Обично ми доаѓа уште пред да треба да направам тест. А месецот после тоа ми доаѓа малку покасно од обично. Ти посакувам позитивна бета наредниот пат
Може да јас правев на 9 ден бета затоа што на 8 ден имав позитивен тест но ноќта ми се појави некое крварење и на 9 ден направив преку крв по пррпорака на докторот бетата беше позитивна и почнав со пролутекс, за да ти биде по веродостоен тестот треба да поминат 14 дена од примањето на стоп инекцијата