Najdobro cela istorija sto e zad tebe da si ja ispratis ...Znaci laparaskopija, histero, miomektomija itn sto i da imas zad tebe isprati i vrz osnova na toa komisijata ke odredi vaucer ... so sreka
Dali se plaka nesto kaj maticniot ginekolog sto vi go popolnuva obrazecot za invitro pred da podnesete dokumenti?
Јас поднесов со две лапараскопии и пак ми бараа ХЗГ и покрај тоа што имав во докумемтите. Кога се јавив да прашам зошто ми бараат кога веке имам ставрно ми рекоа дека најверојатно ја сакаат и ренгенската слика. Па дали по автоматизам секогаш бараат документ плус или значи и нешто ренген сликата од ХЗГ, незнам.
Незнам како да почнам па затоа само вака Кај мене е негативен резултатот Фала на сите кои ме мислевте и секако успех за сите
Дали е проблем ако претходно сум правела инвитро приватно (еднаш)? Дали има шанси поради тоа да не ми одобрат ваучер?
Ajde dobar den i sreken praznik na site ❤️❤️ Jas so najubavi vesti ,i dajboze da karame do kraj se so ubavi vesti Imam pozitivna beta 136ml mi e sega ja pravev ,a denes mi e 13 den od transferot od 7miot den pravev domasni testovi od togas do deneska site bea sekoj nareden so se potemna linija ❤️❤️ dajboze sekoja herojka zena da ja oseti ovaa radost i srejka ❤️❤️ inache prvo ivf mi e vo stip kaj dr Stojan Organdziski SOSREJKA NA SITE ❤️❤️
Браво , Уживај и гали меше. Терај си школска бременост до крај . И мене ме чека трансфер , ме интересира дали лежеше после трансферот или најнормално си тераш?
Blagodaram od srce ❤️ da duso po transfer lezes 45min vo bolnica i narednite 3 dena se preporacuva strogo miruvanje … so lesno i sosrejka ❤️
Mene mi e 3 den od transfer,mi rekoa 3 dena miruvanje a posle mozam da se dvizam po 10-15 min,dr nisto ne mi objasnija, ni za tusiranje i koga moze normalno da funkcioniram,ke sakas li da spodelis iskustvo
sekako deka moze ❤️ prvite 3 dena miruvav strogo samo za jadenje i mocanje stanuvav mi kaza doktorot nesmeam tesko da digam naglo da se dvizam pesacenje umereno i tusiranje poretko so mlaka voda zeska izbegnuval ,poveke voda salata i dokolku si pusac ostavi gi cigarite toa e sega za sega terapija si pies bez prestan i uzivaj pozitivno i se ke bide ❤️❤️ so te interesira drugo prasaj slobodno!!
Zenski denes ispituvav hormoni na 3 den FSH 11 Estradiol 60.0 Dali smeam da go pratam vo fond za vaucer? ( minatiot mesec fsh 17 mi bese)