Pocnav so sobiranje na dokumenti za vaucer za ivf iako sme samo so tri inseminacii e sega hormoni imam ispitano na 31.02.2015 znaci krajot na fevruari e tocno 6 meseci a jas planiram nekade na sredina na fevruari da gi pustam dokumentite, mislite ke mi pravat problem za hormonite i ke treba novi da pravam
Нема да имаш проблем во фонд ама сепак прави си паралелно нови. Ќе ти бараат во клиниката кај што ќе правиш ивф.
Eve jas so info deka povtorno vi se vrakjam tuka, moite embrioni ne se razvija, denes prekinuvam terapija I mi kazaa deka sama ke se iscistam. Toa e toa.. zivot so maki... Sega veke I ne mi se misli na bebe, malku ke go pustam mozokot na pasenje, golema bolka e na dusata...
@Libra88 не си сама, одмори се, соземи се и те чекаме со нови сили во нови победи. Следниот пат ќе биде најубаво мора да биде @Natasa. P ти си била ѕвер жена овој пат јас не ти посакувам две, три нека бидат глава да не можеш да кренеш и постовите да не ти бидат со 10тина реченици, туку километарски Отсега се песна да ти биде
Da obavezno ke napravam novi samo bitno mi bese da uspeam da gi pustam vo fevruari, a sto mislite dodeka da mi odobrat jas da odam kaj doktorot na konsultatcii za da ne gubam vreme, ne sum na rabota do 15 april pa sakam ako mozam da go napravam prvoto ivf za da lezam bidejki koga ke pocnam na rabota nemam da mi dadat da otsustvuvam
Potpolno te razbiram do skoro i jas bev vo ista situacija...najdobro e da si dades vreme i da gi odalecis mislite od taa tema...ke bide..ama treba vreme, nadez i sila da gi istrpime stie iskusenija sto bog ni gi dava pred nas...
ти дај си ги документите додека ти важат - нема да имаш проблем. Имав и јас такви документи, па не ме вратија. После ми истекоа и си ги направив сега скоро. За брисевите се работи.
Zal mi e Libra. Odmori se, sozemi se i povtorno ke vlezes vo ring. Ne e zavrseno nisto se dodeka ne pobedime
Nema zborovi koi mozat da te utesat znam kako boli poznato mi e ama ke soberes sili i povtorno ke se izdignes nema otkazuvanje dodeka ne izlezeme pobednici vo ovaa jas mislam najteska borba te guskam silno so tebe sme site.
Lele @Libra88 milicka, premnogu mi e zal, bolkata e pregolema I mi e dobro poznata. Odmori, rasteretise psihicki I nema otkazuvanje. Koga se saka nesto od srce I ke bide, neka ni e zabaeno ama da ne e zaboraeno. Site vakvi raboti sto mi se slucile napravile kandzite da mi rastat se poveke za da GI zabijam I da se drzam kako " pijan za plod" za toa sto go posakuvam. Sega daj si vreme kolku sto to treba I so novi sili po novi dokumenti. Zaedno ke se borime od naesen!! Te guskam milicka
Lele @Libra88 mnogu mi e zal, te . Bez zborovi sum! Samo da znaes ne si sama vo ova, ti si borec, ke bide.
Fala vi na site, borci zeni sme, znam deka treba vreme da zakrepnam od ovaa bolka, taman kako nova do esen ke bidam. Se nadevam deka Tatjana od newborn nema da bide tamu na esen inaku ke moram da menam klinika. Imam procitano tuka na forumot, nekoja imase pisno deka vo maj zaminuva vo katar da raboti. Znam, ke me prasate zosto... zasto se odnesuva kako od mars padnata, (ne velam deka ona mi e kriva nesto, tuku za parite sto ke gi lapnat od fond, treba posovesno da se odnesuva I da ima stav), no birol naskoro ke doznae toa, mm mu zede I tel I email, covekot e prekrasen,vika vo bilo koe vreme javete mi se I kazete mi sto e problemot. Neznam samo dali ke mi go razbere referatot sto ke mu go spremam ili ke treba da baram nekoj da mi go prevede.