Предлогот(обрсзец 2) се зема од кај матичен гинеколог физички(го принтааат и ставаат печат и потпис) и заедно со другите документи го поднесуваш. Електронски ништо не се поднесува. Крвна слика само за тебе, за сопругот не. Крвна група не ти треба за поднесување документи.
Zdravo sakam da ve prasam nesto, Zaradi vonmatericni bremenosti na moja bliska i se izvadeni dvata jajcevodi sinokja za zal i desnoto inace ne se od mk, dali moze nekako zenata da rodi mislam za prirodno nema sansi neli? So nekakvo vontelesno oploduvanje dali ima sansi?
Може со вонтелесно, јас имам така ќерка, моите не се извадени ама се затворени исто ко да ги немам. Ич нека не се секира
Женски здраво, ги земав резултатите од трансфузиологија, покачена Афа 0-20, мене ми е 27. Што значи ова? Искуство некое додека успеам да закажам на доктор да ми ги видат резултатите.
Moze li da mi kazete za kakov elektronski obrazec stanuva zbor. Jas pred edna nedela gi podnedov dokumentite no se sto imav od dokumenti gi sobrav vo edna papka i gi odnesov sega cekam odgovor. Elektronski ne sum prakala nisto
Jas moite dokumenti gi podadov na 20 ti Mart vo periodot koga bese hakiran sistemot. Vrabotenata mi rece deka ponatamu se voveduva da se popolnuva samo elektronski, no se uste ne bila ubavo izrabotena stranata i pustena vo upotreba. Ti vo sekoj slucaj prati si fizicki t.e pecateni obrazci i gledaj da imaat pecat i potpis od maticniot lekar. Mene me vratija od fondot pred da gi dostavam zatoa sto nemase pecat od maticniot, no za sreka odma zavrsiv rabota. So sreka
Девојки тие што сте пиеле Летрасан 2х1, како ги пиевте обично наутро или во било кое време од денот? Прашувам поради друга терапија што ја пијам наутро па да не ми дојдат многу лекарства наеднаш. Фала ви.
Zenski tie sto ste bile so ivf bremeni veke dali ste flekale poveke naprimer od edna nedela ,mene mi rece doktorot deka bilo normalno no mene malku me fajka strav ,a ponedelnik ke ja poftoram betata za da videme kolku e porasnata ?!!!
Sega mi izleze na fb. I iskreno mi e eftin marketing, ama aj da prasam dali nekoj go ima koristeno.. Pre nutra caj https://disladelessbe.gq/sVjh5BQj?p...SxP_WDQ0WgPZJpF4tKs52O9CCspE69KABM4AG1U9s9v_D
Zdravo,mojot transfer bese vcera,vo nedelata mi bese punkcijata,vcera mi bese 5 den.Nesto nemie jasno na izvestajot pisuva blastocista,,(4den)info nekoj sto poveke se razbira.
Моментално сум на терапија триптофем денес добив страшно ме боли стомак. Дали можам да земам нешто за болка.
Апсолутно нема индивидуален пристап, ми се случувало после година и кусур “лечење неплодност” да ме прашаат колку години имам, а тоа е нешто основно што треба да го знаат, или на ден на трансфер ме прашува колку години имам… Сакав да одговорам 21 за да видам како ќе изреагира докторот, дали воопшто ќе му падне чудно или не.
Da prasam za tie sto piele Cycloproginova, zaradi podgotovka za ivf, ke treba da pijam 2 meseci, od koj den na ciklus pocnuvale so terapija so prvoto apce i neli ima 21 apce, posle kolku dena dobivale ciklus od poslednoto ispieno apce? Fala
Devojki denes mie 6ti den od transfer vrateni 3 embrioni na tret den, na denot na transfer primiv uste edna Ovirttele ineksija od 6500IU, denes porucek napraviv dva testa eden e so detektiranje na HCG vrednost od 10, a drug od 25, na edniot test e posvetla.linijata a na drugiot e malku potemna. Imate nekoj iskustvo? Vi blagodaram