Najbitno e da znaes deka ne si sama, nie site sme tuka, nikade ne odime!!! Ti si najbitna, pravi toa sto mislis deka e pravilno i odi kaj toj sto se cuvstvuvas sigurno, drugo nisto ne e bitno!!! Naesen zaedno ke si se bockame,a dotogas ke polnime baterii, I sto znaes- mozebi dotogas I nesto prijatno ke ne iznenadi, cudni se patistata gospodovi
Леле,сега кај што ве читам ме премислувате. Ах..кај да се најде сигурност,посветеност на докторот,верба???
lele dusi nie jadni nikade i i od nikogo...prvo ke ne krenat vo oblaci duri da ni gi soberat parite, e posle koj ve trkala...ama eden e gospod...neka ne cuva i neka ni dade sila da izdrzime
Jas sum zadovolna od Ivanovski. Edinstven hendikep e toa sto ke treba recisi redovno da pocekuvas vo cekalna. No ostanatoto, navistina nemam zabeleski. Toplo go preporacuvam.
За чекална, мислам дека сите чекаме. Ако и докторот не е погорен, тогаш се нервозите. Мене бар тогаш ме нервира ептен.
Toa e najmal problem, imam odeno kaj nego, nekako mn nabrzina me pomina, ama sekako na konsultacija ke odam kaj nego. Naplakjaat li konsultacii???
А пројателка ми рече за некој од систина бил најдобар за спермограм. Не сум сигурна дали е уролог. Знаете?
Natasa sakav da te prasam dali skrecingot moze da se napravi za vreme na terapija koja se prima za ivf? Dosega za takvo nesto ne sum razgovarala so doktorot no mozam da mu predlozam.inace na 17ti treba da pocnam so terapija.dosega imav 1 neuspesna inseminacija..
Od ona sto go imam citano, skrecingot se pravi eden ciklus pred ivf. Ti najdobro razgovaraj so tvojot doktor, ne e greska da si prasas.
Kolku sto znam, konsultaciite sekade se besplatni. Jas koga otidov, ne mi naplatija nisto i doktorot mi ostavi silen vpecatok. Osobeno posle losoto iskustvo vo Plodnost...ova mi dojde kako lek na rana. Pak ke recam, cekanjeto e hendikep..se slucilo i po 2h da sedime so soprugot. No ako treba da se bira sto ke se trpi, jas odbrav toa da bide ovoj moment. Od ostanatoto sum prezadovolna.
Dr Cedo testis-taka go vikaat ne mi teknuva na prezimeto sega. Toj e postar covek sto se bavi so problemi so testisi i maski sterilitet.
Дали некоја од вас има скриен шеќер? Не сум бремена инаку. Сакам да ја прашам нешто да не ве замарам сите. Ако не ќе го копирам моето мислење од подршката.
Ти благодарам многу @Pacient srna Го најдов. http://acibademsistina.mk/index.php/mk/doktori/69-sitedoktori/655-d-r-cedomir-dimitrovski.html Гледам и овде зборува http://www.acibademsistinababy.mk/index.php/bebe/21-zabremenuvanje/ivf/122-maska-neplodnost
@деара не те заборавивме мила, до каде стаса, има ли симптоми, кога тестот да бидеме спремни за славење.. Пс. Една замерка ај пикни некое сликиче на ников да не буљиме во празно
Фала многу мила, денес ми е 10-ти ден (без денот на трансфер). Мислам да направам тест утре или задутре, но во четврток ќе правам тест преку крвта. Ставив слика за да ни привлече бебуши