Jas zemav sega inositol na Now pijam po 1000 mg dnevno, za insulinska rezistencija. aj pls pisi mi gi od kade gi zimas Miocystin kesickite?
Cestitki mila i lesna bremenost. Koj den od transfer tie, mene mie 9ti i imam od vreme navreme me strualni bolki ama nemam nikakvo krvarenje dosega
Denes mi e 14ti den od transfer zavcera pravev domasen test pokaza pozitiven, i vcera preku krv pravev. Jas celo vreme od transferot do 11 den imav menstrualni bolki, sega vekje nemam samo znae od vreme na vreme na stanuvan je na sedunuvanje dolniot del od stomakot da me zaboli ama kako bodez nekoj i tolku. Taka da ne se sekiraj, samo opusti se i pravi si planovi za bebeto, jas ti ja pustam cela srekja da ne izraduvas tuka so pozitiven test.
На сабајле на гладно по едно кафено лажиче во цеден сок од лимон и портокал некогаш и само во лимон некогаш само портокал можи и во било кој сок јас пошто не пијам сокови со лимон и портокал ја земав.
Gi imas vo sekoja pogolema apteka. Ani farm gi imase sigurno pred 4 meseci kupiv jas poveke pakovanja
Devojki deneska mi e 5 den od transfer neracunajkji go denot od transferot….. Vo ponedelnikot imav samo jako grcevi vo stomakot nekoja minuta i imav dve tocki kafeno na brisenje , ovie denovi nisto nemam nekogas na sednuvanje znae samo da me secne stomak… Ne znam kako kje go docekam 14 den poradi toa sto mi e 2 ivf … mnoggu mi e strav
Toa e zatoa dali ste kompatibilni so mt ako vi se slaga krvta mislam oti treba terapija a ako ne togas e ok toa se prave na imunologija
I jas sum isto,prvite tri dena imav simptomi,sega nekad blaga bolka vo janici i nisto poise.Mislam oti nisto nema da bide
Zdravo, kazete mi da ne imate brojce od fond na koj moze da se Javi za informacii za podneseni dokumenti za vaucer, nie se javuvavme ma br.na stranicata na fondot ama tamu ne davale takvi informacii
Мм има проблем со варикокела, се одлучивме за инв бидејки морфологија му се нормални 2%, нема да оди операција дирекно инв одиме Дали 2% се доволни за успешно да поминеме, некој со искуство ❤️❤️
Jas sum so mnogu nizok Amh na dolg protokol ne reagirav na stimulavii,probavme na priroden ciklus ednas ne bide nisto probavme pak so klomifen dobiv ubava jajce kletka eve utre se spremam za transfer,ostavi na doktorot da odluci i samo hrabro bez otkazuvanje
ne se razocaruvaj moze e rano, jas taka porano napraviv i bese negativen, se iznaplakav, ama za dzabe, pocekaj neka pomine barem eden den od koga ti e terminot za dobivanje