Jas sum so 0,3 amh ne reagirav na stimulaciite, uspeav so vtoro invitro na priroden ciklus... Kolku e tvoeto amh I kaj koj doktor si?
Jas imav negativni domasni testovi na 9 I 10 den a preku krv imav visoka beta ne se razocaruvaj pred vreme...Ti posakuvam uspeh I solzi radosnici
ima linija i trudna si o jas bev taka pa pocnav od 7 den na transfer se do 11 dena bev so takov test sekoj den se potemen ❤️❤️❤️ cestitki i so lesno
Eve ja mojata storija od 7 den od transfer pocnav da pravam testovi i sega bledite crti gore ne se gledaat bas pravev prvpat beta na 25.05 mi bese 132mul vtorata ja pravev na 29.05 mi bese 740mul istiot den prokrvarov ama salam duri i parcinaja padnaa 2 si rekov(gotovo bebeto izleze) doktorot rece se e mozeno nemozeme da znaeme sami od pamet utroto na 30.05 pak beta izleze 925mul utre pak ke odam za beta a zdravje Ponedelnik sum na pregled kaj doktorot spored posledna menstruacija sum veke 6nedeli i 1 den ,ako e se vo red i srce treba da se slusne ❤️❤️❤️ vi posakuvam na site sreken kraj i brz da bide ❤️❤️ inache ( od 25 koga pravev prva beta do 29 se imav flekanej) a gledam i sega saka da pokaze malku na brisenje beki taka ke mi e samo odganizmot
zdravo koga imase. klebsiella imase li nekakvi simptomi ili nekakov iscedok I koj antibiotik go piese?
Bash mi e milo i so lesno neka e , koj den ti bea embrionite i dali imase simptomi nekakvi posle embriotransferot?
ajde, ke bide daj boze , neznam iskreno ne dobiv dokument samo mi se javija da mi kazat deka e pozitiven rezultatot i mi zakazaa eho na 13ti