Edvaj reagirav na terapijata, primiv ogromni stimulacii, ama dobiv 5 jk. Od koi ednata ne bese dorazviena. 4te se oplodija do blasto. Od niv, imam ushte edna zamrznata. Ne mora ova nishto da znaci, ama jas sum poor responder. Dali za tebe ke bide isto, ne znam.
Dali denot na trqnsfer go racunate kako 1 den ili od naredniot den,jas pravev vo petok trabsfer na 26 valda denes mie 5 den.
Koj den ti bea embrioncinjata? Jas na 3 den imav sega transfer , predtoa imav kaj Ivanovski neuspesen ivf na 5 den transfer
Mene punkcija mi bese vo nedela,a transferot vo petok na 26 maj,racunav toa se 5 dena.Vo izvestajot pisuvase blastocista (4den).Neznam zasto taka pisuvase a nikoj nemi ni objasna.Imav dva embriona mi vratija samo 1.
I jas imav zabuna poso vo New Born , denot na pinkcija ne go racunaat toa se racuna kako 0 den …. Mn razlicni principi vo dvete kliniki jas sum imala iskustvo pa zatoa mozam da sporedam
I jas nego racunam 21,si racunam od 22do 26 mie 5 den,ama siurno im e pecatna greska.Blastocista mi vratija,pa sega so gospod napred prvo invitro mi e,nesum mnogu nadezna.Ama nikad nese znae
Jas koga pravev vo Sistina , punkcija mi bese ponedelnik transfer petok isto mi pisuvase 5 den … nz ma da ne treba da gubis nadez
Jas go napraviv na rucek, a najdobro za test e od sabajle, ama ne me drzese mesto posto imav ovie dena slabi mentrualni bolki, a dosega nemav nikakvo implantacisko krvarenje, se nadevam ke bide i betata pozitivna
embrionite bea 5den(blastocidi) simtomi odma po transferot normalno e poduvan stomak,gradi bolat,se polnis so vozduh gasovi imas napocetoko bev taka duri i blagi bolki niskoto …se sega veke spijam mnogu miris imam strasen imam i blagi bolki dole nekogas polovini sakat da me fatat pa ke vidime zdravje Ponedelnik kako ke ne krsti doktorkt so gospod napred osekam i ocekuvam mnogu pozitiva pa ke ve izvesta ❤️
Jas krvarenje dosega nesum imala,nemise kupuvase self clear skapicok mie,zatoa gi zemav ovie eftinive od 30 den