Не брзај девојче пред време Уживај си во најубавите денови, направи си бета најрано на 10 ти ден. Ако испиташ сега само милион прашања ќе те мачат. А зошто е мала, а вака а така, уживкај си Ти посакувам успех Многу од членките со кои се бодревме долго ги нема, мило ми е Се надевам дека и јас ќе им се приклучам наскоро
i jas mislav da si pocekas eve i mene me fakja safra mene deneska mi e 6 den od transfer …. I jas vikakm porano ama najrano so kje napravam e vi sreda
I mene mie denes 6 den od transfer,me fati preeska safra i otidov napraviv beta preku krv.Pa ke vidam rezultat sto ke kaze Ah zeni,i sekoj nareden pat ke kazam sega poveke nema da proveruvam do 14 den i pak ista pesna
Не знам што е муабетот само да споделам искуство. Минатиот месец правев инсеминација и добив и покрај прогестеронска терапија. Откако добив прекинав да ги земам. Примав 200мг утрогестан вагинално 14 дена, на 14тиот ден добив. @sweetie 981
Zdravo. Posle 2 invitro , denes pravev bhcg ,negativno imam nisko amh i za vtorovo invitro so kratok protokol imav edna kletka,porasna 20mm, se oplodi, emriologot rece bila so mnogu dobar kvalitet. Dali ima nekoja od clenkite slicno iskustvo i dali uspeala so pienje na nekoj suplementi , poseben nacin na ishrana da ima pozitiven ishod so IVF?
Jas sum tuka,no samo citam uste ne sum ni otisla na inv... . Se raduvam za sekoja trudnoca,I se nadevam deka nie ke se.iscistime poskoro od temata
Ajde malce pomos,denes mie 6 den od transfer preeska proveriv beta preku krv,sto mislite za rezultstive
Кога прими хсг инекција и со која доза? Хсг дава позитивна бета и до 10 дена од примањето. Ако немаш примено, ова е добар сигнал