Ne sakam da ti dadam lazna nadez, no mnogu rano si proverila, minatiot pat imav slicna situacia 3 pozitivni testovi za na 14 den beta hcg 0, treba da pominat i poveke od 14 dena za da se iscitsi skros, ova ne znaci deka ne si, nooo strpi se uste nekolku denaa ke si znaes najsigurno, ti posakuvam visoka betaa .
Ne se bockam sama imam doma med.lice me bockat nemozam jas sama. Dva prsta levo dva desno pod agol 45 stepeni. Naizmenicno da
Антагонистички протокол или краток протокол: Вклучува најмал број на инјекции и е ефикасен за повеќето пациенти. Можеби ќе ви биде наложено да користите апчиња за контрацепција пред да започнете со ИВФ циклус. За 10 дена, ќе земате инјекции со фоликуло-стимулирачки хормон (FSH) и лутенизирачки хормон (LH).
Jas bev so dolg protokol a pocnav dva 3 dena pred menstruacija so triptofem i odma posle na menstruacija hormonski pa punkcija sve na sve mi traese 15-16 dena ne mozem da gi razberam ovie protokoli xD
Zdravo...od fond mi baraa nova sedimentacija vo april mi stigna doma, kraj na april podnesov pak...uste nemam odgovor...zemala nekoja vaucer? Dr. Trajkovski dali znaete koga ke odi na odmor?? Imate info...