Devojki deneska mi e 9 den od transfer…. Pocnav da imam mnogu bolki vo stomak duri nokjeska se razbudiv od bolki dole vo stomakot … Dali vi se slucuvalo vaka i na vas :/?
Ja mislev i taa opcija ama kje pocekam do sreda za direktno od krv… Ne sakam da si pravam stresovi ako vo slucaj izleze nesto drugo ne daj Boze …
Devojki, petti den od stimulacija mi bese vcera, deneska na eho doktorot mi rece deka desen jajnik ne mi funkcionira,Nema folikuli. Minatio pat pred stimulacija imav folikuli I vo nego. Nisto konkretno ne mi objasni. A ne bev vo sostojba ni da prasam.ima nekoja Sto imala vakva sitiacija? Mnogu sum ispanicena.
Девојки прашувам за совет за драга личност.. има примено инекција hCG од 1500 IU при трансфер на бластоциста. На 9ти ден без денот на трансфер има негативен тест. Можно ли е да е направен неправилно? Тестот и е со кристална една линија. Имам читано дека од инекцијава е можно да има лажен позитивен тест но скроз негативен.. незнам како да ја утешам.. дали има шанса за позитивен исход..
Zdravo i jas vcera bev na pregled na 7mi den od stimulacii na desniot jajnik imav samo eden pogolem folikul i dva epten mali ama uste pred da pocnam so invitroto doktorot mi kaza deka desniot mi e epten slab i najverojatno e od prethodnite stimulacii sto se primeni i oslabnuva rezervata.Sega vo vtornik sum pak na kontrola pa ke vidime moze ke porasnat do togas.
Zdravo zenicki. Kako znaete dali vi e pominato baranjeto,vi se javuvaat tie od tamu ili samo znaete koga ke do dobiete vaucerot? Go isprakaat na adresa ili odite da go zemete? Konsultacii mozat li da se pravat i pred dobivanje vaucer? Ako posle razgovorot so doktorot sakate kaj nego da se pisete za invitro vednas kazuvate i se dogovarate ili kako? Da ne znaete doktor Trajkovski od njuborn koga ke odi na odmor?
Devojki zdravo, mesecot koga pravevte hsg, dali ciklusot vi dojde porano? Ovoj mesec pravev hsg i kako da mi probuva ciklus sega a 21 den denes. Obicno dobivam ciklus na 26 ili 27 den. Mnogu rano nekako